rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kasayı aldım yere fırlattım ondan sora pc acılışlarda donmaya başladı. pc acılıyor hoşgeldiniz xp yazısı falan cıkıyor masaüstü geliyor ama hicbişiye tıklanmıyor boş boş duruyor ctrl + alt + del den explorer sonlandırıp tekrar acıyorum anca öle düzeliyor format attım geçmedi ve oyun kuruyorum reset atıyorum tekrar acılışta oyunu bulamıyor silinmiş gibi. ne yapmalıyım? :) boot sector felan olmuşmuş dedilerde pek cakmadım davayı
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 kasayı al yere fırlat düzelir belki.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 denedim olmadı elektiriklerde paso gitti geldi üstüne fdisk atsak düzelirmi
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bi tane system disk'i oluştur. sonra onla açıp harddisk'e scandisk yap.. galiba "sys c:" sistem disketi yapıyodu..
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 fede said: kasayı okşa bi de senin nefes kuvvetlidir gel bi üfle.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 eskiden sağlık ocağından arardık insanları biz üfle bi sende nefes darlığı var diyolar diye. hey gidi günler. o kasayı atmıcaktın
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 acildiktan sonra da kitlenebilirdi o acidan bak. kaydetmedigin seyler giderdi falan
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Hayır şimdi, sen bilgisayarın ağzına et, sora "nesi var" de. Nerden bilelim be :)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 iki dakkada kaynattınız olayı post kasacaz diye.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 rapboyz said: kasayı aldım yere fırlattım e sen ilk 4 kelimende kaynatmışsın zaten abi
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 fede said: rapboyz said: kasayı aldım yere fırlattım e sen ilk 4 kelimende kaynatmışsın zaten abi yav sinirliydim aldım fırlattım açık açık yazıyoz olayı neyden kaynaklandıgını öğrenebilmek için
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 rapboyz said: kasayı aldım yere fırlattımgerisini okuyamadım ki. fırlattıysan ve açılışta kilitleniyorsa hdd de veri kaybı oluşmuşi olabilir, bu veri kaybı da senin sistem dosyalarının olduğu yere de isabet etmiş olabilir. bir format çek bakalım sağlam ne olacak. gerçi format ta çeksen makina artık darbeli haberin olsun.
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ramleri söküp tak denedinmi?olmazza hddye yavaş format seçeneğinde at c ve d ye atarak dene bide.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 format çektim aynısı oldu sıfır makina driverleri bile kurulmamıştı masaüstü geliyo tıklanmıyor bişiye. ctrl alt del ile explorer acıyorum sıfırdan anca ozaman calısır hale geliyor pc tabi oyun falan yükleyemiyorum hatalar veriyor. hdd arıza yaptı sanırım nasıl düzeltilecek onu bilmiyorum
oper Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yeni hdd alarak düzeltebilirsin :D
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 rApbOyZ said: fede said: rapboyz said: kasayı aldım yere fırlattım e sen ilk 4 kelimende kaynatmışsın zaten abi yav sinirliydim aldım fırlattım açık açık yazıyoz olayı neyden kaynaklandıgını öğrenebilmek için İşte sorun fırlattığın için olmuş top bu mu bilgisayar kasası, sinirlerine hakim olamıyosan biz ne yapalım kaynatacaz tabi. Sinirlenince kasasına vuranlar telefonlarını duvarlara atanlar... Kendi malına acımayan insanara sinir oluyorum. Madem yere atarken acımadın çöpe at atarken de acımazsın.
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ben tekme atıyodum ama cıplak ayakla kasadan cok olan bana oluyodu canım acıyodu sinirim gidiyodu :D zaten ben düzgün yere vuruyodum boş kısımlara zaten diger kısımdan vuramam kapagı yok hava alsın diye direk ayagım girer dagıtır anakartı
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 zamanında bi arkadaş böle tekmeleyerek 32 MB ramli bilgisayarı 16 MB ramli hale getirmişti. güzel günlerdi.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Brigand said: rApbOyZ said: fede said: rapboyz said: kasayı aldım yere fırlattım e sen ilk 4 kelimende kaynatmışsın zaten abi yav sinirliydim aldım fırlattım açık açık yazıyoz olayı neyden kaynaklandıgını öğrenebilmek için İşte sorun fırlattığın için olmuş top bu mu bilgisayar kasası, sinirlerine hakim olamıyosan biz ne yapalım kaynatacaz tabi. Sinirlenince kasasına vuranlar telefonlarını duvarlara atanlar... Kendi malına acımayan insanara sinir oluyorum. Madem yere atarken acımadın çöpe at atarken de acımazsın. burası garbage degil , atarım atmam kasayı sanane kardeşim. biliyosan yardımcı olmak istiyosan cevap verirsin istemiyosanda yol alır gidersin kaynatacak bişi yok burada.
Öne çıkan mesajlar