Drachai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 benim gönderdiğim dosyaları çalıştırmak için benim kullandığım verdata.mul u indirmen gerekli.Bunuda www.sihirlisayfalar.com adresinden dosyalardan full patch i indireceksin onun içinden çıkan verdata.mul benim kullandığım verdata.Ama sen illa patch edicem diyorsan o zaman www.uobrasil.net adresinden animasyonları indir.Buradaki tutariol ları oku o zaman yaparsın. Hayır sorun sende mi yok sa ben mi anlatamıyorum anlamış değilim.Foruma chat gibi yazı yazıyoruz ve bu konunun kitlenmesi bile gerekli[signature][hline]Ring Of Lİfe Geri geldik [Bu mesaj Drachai tarafından 05 Nisan 2004 18:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Drachai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 http://www.sihirlisayfalar.com/ultima/ultima.exe ama uobrasil hakında birşey yapamam[signature][hline]Ring Of Lİfe Geri geldik
Cheronimo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Drachei Yaptım Bab Oldu Verdata.mul Dosyasını Tamamladım :P Euheueh saolasın herşey İçin
Drachai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 onemli değil yanlız benim verdata çok fazla yerde www.sihirlisayfalar.com ring of lfe falan yazar.Ayrıca aynısını birebir kullanma :)[signature][hline]Ring Of Lİfe Geri geldik
Cheronimo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Drachai Abiii Ya Bu senin yazdığın Şeyler Olmuyoo Niye ??
Drachai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 olmama gibi birr şansı yok ben o verdatayı kullanıyorum bende çalılıyor.[signature][hline]Ring Of Lİfe Geri geldik
Cheronimo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 herşey iÇin çok Tşkkür Ederim benimle ilgilendiğin için
Drachai Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Bu forumun kurulma amacı önemli değil yeterki vakit bulayım[signature][hline]Ring Of Lİfe Geri geldik [Bu mesaj Drachai tarafından 05 Nisan 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar