HellHound Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 pazar 22.30 ntv... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 walla çok güzel maç olcak,yani sezonu takip etmeseniz bile izlemeniz gereken bi maç:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 22.30 mu tüh bea eski programda 21.30 yazıyodu neyse elveda uyku güzel maç olacak gibi öyle olur umarım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 heheyt ! kaçmaz..[signature][hline]BabacumMostors is god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Banko Lakers.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 san antonio söke söke alcak bu akşam süper: 19:00-20:50=Galatasaray-Beşiktaş 22:30-01:00=San Antonio Spurs-Los Angeles Lakers arada da maraton a bakarız ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mac Sonucu: Spurs: 95 Lakers: 89[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 nası bi bireyim ya kaçmaz dedim kaçırdım off neyse lakers kaybetmiş iyi ki kaçırmışım :P[signature][hline]Bonecrusher, 04 Nisan 2004 23:19 tarihinde demiş ki: valla küçükken anaokulda 7 cücelerde prens rolünü oynamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ya bu lakers tutanları anlamamaktayım ben arkidişler =) hem yaşınız 30-40 diil ki böle eski LA fanı olursunuz anlarım da. ne biliyim kobe gibi itici bi yıldız ve shaq gibi bi ayı için takım tutmam ben (shaq'ı severim o ayrı)[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 hidayet oynadi mi? oynadiysa ne yapti,nasildi?[signature][hline]Azmodai, 02 December 2003 16:01 tarihinde demiş ki: you have a very kara baht young padawan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: LvL_Sabo, 05 Nisan 2004 02:45 tarihinde demiş ki: ya bu lakers tutanları anlamamaktayım ben arkidişler =) hem yaşınız 30-40 diil ki böle eski LA fanı olursunuz anlarım da. ne biliyim kobe gibi itici bi yıldız ve shaq gibi bi ayı için takım tutmam ben (shaq'ı severim o ayrı) Böyle düşünürsen 30-40 yıl sonra LA ı tutan adam kalmaz:). Forza spurs bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ilk yarıyı izleyebildim anca güzel geçti de hedo çok az oynadı yazık oldu[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar