DesPerado_4 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 beyler bu silahı umarım biliosunuzdur deliyürekte kenan imirzalıoglunun kullandıgı makina bunun kurusıkısını arıorum bu konuda bi bilgisi filan olan varsa lütfen net sitesini yazarmı[signature][hline]You fuck with me , you fuck with the best !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hmm kurusıkının şöyle bi tehlikesi var, kötü bi durumda korkutma amaçlı çıkartırsın veya patlatırsın, adamda da gerçeği varsa çeker vurur korkutçam derken öbür tarafa uçuş yaparsın. o yüzden hiç silah falan uğraşma bence.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 silah bizi bozar.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 romantizimlefkar düzeltir horace :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhoube Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Rahan, 04 Nisan 2004 15:01 tarihinde demiş ki: hmm kurusıkının şöyle bi tehlikesi var, kötü bi durumda korkutma amaçlı çıkartırsın veya patlatırsın, adamda da gerçeği varsa çeker vurur korkutçam derken öbür tarafa uçuş yaparsın. o yüzden hiç silah falan uğraşma bence. Evet, nitekim buna benzer bir olay dayımın başına geldi. Bir olay neticesinde adam dayıma silah çekmiş, dayımda o çekince çekmiş silahı mermiyi vermiş silahın ağzına tam o sırada adam bağırmış "abi yapma benimki kuru sıkı diye".Dayım titreye titreye eve gelmişti az kalsın katil oluyordum diye. O zamanlarda dayımda baretta vardı galiba. Ama eğer şimdiki silahı olsaydı o kuru sıkı adam şimdi mezardaydı nedeni ise şimdiki silah revolver tarzı bi s&w silah. Bunlarında emniyeti vs si yok yane en azından dayımın şimdiki silahının emniyeti yok direk çıkar ve vur. Aman dikat diyorum en azından dayımdan uzak durun kuru sıkı ile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 kuru sıkı olarak değilde karbondioksit silahı satan yerlerde birebir aynısını bulabilirsin.fiyatı 300 milyonun biraz üstünde[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Belinde taşımaktan çok vitrin amaçlı almak istediğini düşünüyordum.Belki başka silahlarında varsa koleksyon amaçlı alıyodur derken deliyürek izleyen ve adı desperado olan gaz bi insanın bunu alırsa illaki pardüsesini giyip bikaç tinerciyi korkutması kaçınılmaz =) Şaka bir yana bulursan nerden aldığını yaz buraya ,fiyatınıda.Gerçi ben yakın dövüş silahlarını severim ama olsun.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Kullanamayacağım silahı taşımam çünkü hem karşımdakine elimden alıp kendime karşı kullanma şansı vermiş olurum hem de adamı kışkırtma riski var. Gerektiğinde kaçacaksın en iyi silahtır, uzun yaşam sağlar, zinde tutar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Silah kınından çıkarsa ateşlenmeli , öle kuru sıkıyla hayati tehlikeden başka bir şeye sahip olmazsınız. Silahı çekerseniz ateşlemekden çekincekseniz bence normal silahda taşımayın. Ama bende arkadaşın vitrin için istediğini sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 En güzeli "Taş yok mu taş?" :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Szasstam, 05 Nisan 2004 15:21 tarihinde demiş ki: Silah kınından çıkarsa ateşlenmeli ... bir filmde kadir inanır bu sözü sıkça tekrar ediyodu, sonra abisine mi ne head shot çekmişti filmin sonunda ehha...[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Katana ne olaki?Bilmem ben öyle şeyler.Yakın dövüş derken Balyoz,Çekiç kastetmiştim.Uzak mesafede ise Taş,Tuğla ne varsa.Amele style yani.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar