Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

israel desert eagle silah


DesPerado_4

Öne çıkan mesajlar

hmm kurusıkının şöyle bi tehlikesi var, kötü bi durumda korkutma amaçlı çıkartırsın veya patlatırsın, adamda da gerçeği varsa çeker vurur korkutçam derken öbür tarafa uçuş yaparsın. o yüzden hiç silah falan uğraşma bence.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 04 Nisan 2004 15:01 tarihinde demiş ki:
hmm kurusıkının şöyle bi tehlikesi var, kötü bi durumda korkutma amaçlı çıkartırsın veya patlatırsın, adamda da gerçeği varsa çeker vurur korkutçam derken öbür tarafa uçuş yaparsın. o yüzden hiç silah falan uğraşma bence.


Evet, nitekim buna benzer bir olay dayımın başına geldi. Bir olay neticesinde adam dayıma silah çekmiş, dayımda o çekince çekmiş silahı mermiyi vermiş silahın ağzına tam o sırada adam bağırmış "abi yapma benimki kuru sıkı diye".Dayım titreye titreye eve gelmişti az kalsın katil oluyordum diye. O zamanlarda dayımda baretta vardı galiba. Ama eğer şimdiki silahı olsaydı o kuru sıkı adam şimdi mezardaydı nedeni ise şimdiki silah revolver tarzı bi s&w silah. Bunlarında emniyeti vs si yok yane en azından dayımın şimdiki silahının emniyeti yok direk çıkar ve vur. Aman dikat diyorum en azından dayımdan uzak durun kuru sıkı ile :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Belinde taşımaktan çok vitrin amaçlı almak istediğini düşünüyordum.Belki başka silahlarında varsa koleksyon amaçlı alıyodur derken deliyürek izleyen ve adı desperado olan gaz bi insanın bunu alırsa illaki pardüsesini giyip bikaç tinerciyi korkutması kaçınılmaz =)
Şaka bir yana bulursan nerden aldığını yaz buraya ,fiyatınıda.Gerçi ben yakın dövüş silahlarını severim ama olsun.[signature][hline]My purpose is a very clever answer to a situation you couldn't understand.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Szasstam, 05 Nisan 2004 15:21 tarihinde demiş ki:
Silah kınından çıkarsa ateşlenmeli ...


bir filmde kadir inanır bu sözü sıkça tekrar ediyodu, sonra abisine mi ne head shot çekmişti filmin sonunda ehha...[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...