Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Şimdi benim bir sorunum yok aslında ama arkadaş uzun bir zamandır bir sorun yüzünden interneti kullanamiyor (dial-up) ki sorun şudur modem internete girdi diyor,ancak açtığı hiç bir siteye,icq,msn e bağlanılmıyor. Kısacası internete girdi demesine rağmen internet diye bir şey yok. Ben dial-up olmadıgım için (çok oldu) unutmuşum kullanmasını pek yardım edemiyorum,bilen varsa çözümünü bi zahmet anlatabilirse :)[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Dns ayarlamayi denesin bir..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Bu sorun bana daha önce çok fazla oldu geçen bidaha oldu. Windowsu tekrar yükleyince düzeliyor ama nasıl olduğu ve nasıl çözüleceği hakkında hiçbir fikrim yok...[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Hmm büyük ihtimalle düzelir evet öyle peki donanımdan kaynaklanmiyordur değil mi?[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar