paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Selam, Para kızar Para avatarsız takılır Para adamı bozar Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 tamam ağır kaçmış olabilir =) ama 1.35 coupe çok güzel dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 hem kovulduk hem cagiriyorsunuz geri konusmuyom iste :P bu arada niye atildim ben ya :( naptimki audiyede birsey demedim:( neyse kemalpasada mandiradan gelirken tatlimida aldim yiyerekten yaziyorum simdi beyler ben bu ise bayag kafa yormustum, bir kere ole cani ceken gidip araba ithal edemiyor araba ithal etmek icin belge lazim :) buda genelde galerilerde oluyor. Ve evet istanbulda bir cok galeriye gidip ben su ozellikleri olan bir bmw audi her neyse istiyorum derseniz size o arabayi getiriyor, mesela full dolu bir q7(ama cilki cikmis full dolu) 10 bin euro kadar ucuza geliyor. Benim bildigim borusan haric butun markalar garantiyi sagliyor , yok saglamam derse yaziyorsunuz merkeze, veriyorlar herkese yani garantiyi veriyorlar. Amerikan arabasindan uzak durun yalniz, onda avrupa birligi disi oldugu icin ucuk vergiler var, ve getirmesi bayag zor sirf o yuzden ucuk karlar donuyor amerikan arabalarinda. Ornegin q7ler bir donem peynir ekmek gibi satilirken 2500 euro koyup ustune satiyorlardi ama bir mustang te %30-%40 kar koyuyorlar birde ustune %10 ab disi vergisi var. Ben nissan gtr icin kasmistim sonra baktim 70 bin lik araba premimumdu vergiydi 200 bin dolara geliyor, ulan dedim nissan sonucta bu. Varsa sorunuz yanitlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Matama 2348 Please contact ground control on 118.50 Mhz for taxi instructions. Over. Hoşgeldin matama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 feneryolu civarinda bir galeride audi tts gormustum. sormustum. direk astronomik fiyat cekti herif. donanim dogusunkiyle hemen hemen ayniydi. fiyatta farkli degildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 @matama galeri aracılığıyla olan olay tmm da mesela kendimiz gidip aldık orda. sonra buraya getir plaka taktır vs böle bi durumda nasıl işler çıkıyor karşımıza? alman vatandaşı olanlar için burda vergiden indirim yapılıyormuş getirdiğin arabada bu konuda bilgin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 paramecium said: ... Para adamı bozar ... doğru söze ne hacet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Yurt dışında ikamet edenlerin dönüş yaparken arabalarını getirme veya buraya bir araba vergisiz olarak getirme hakları var galiba. Benim kuzenim de İsviçrede de diyodu bi ara enişteye alalım sana bi Mercedes diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 birincisi herhangi bir insan gidip araba alamiyor getiremiyor, yabanci insanlarin yaptigida permi hakki denen sey onun icinde orada minumum 3 veya 4 sene yasayip, KESIN donus yaptigini soylemen gerekiyor. O zaman bir tane araci getirme hakkin var bazi vergilerden muaf olarak. Onun disinda orjinal arabalar da mesela tts gibi cok pahali satiyorlar cunku bu araclar yurtdisinda sayili oluyorlar, galerilerde alirken biraz daha pahali aliyorlar bir umutla cakmaya calisiyorlar. Ama genelde ellerinde patliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Selam, @matama Audi'ye kısık gözle baktığını görmüş kuşlar, gelip bana söylediler, anlık bir sinir krizi ile oldu. Şimdi galeriden aldığım A4 için ücretsiz servis işçiliğinden yararlanabiliyor muyum garanti süresince? Ne belgesi istiyormuş devletimiz ayrıca? Elalem cart diye açıveriyor galeriyi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 distrubutorluk belgesi diye bir olay var biliyorsun bunu zaten birde arac ithaline izin veren belge var, ama sanirim her galeride yok bu, bir kac tanesi uzerinden hallediyorlar genelde. Detayini cok bilmiyorum adamlarin anlattigi ama gidipte ben araba getircem dediginde bas git dediklerini iyi biliyorum :) onun disinda benim porschede basima geldi, arabanin suspansiyonunda fabrikadan bir hata vardi, degistirildi araba hatta iki hafta falan yatti serviste, ben sadece artik tessekkur icin bir pasta parasi vermistim adamlarada yesinler icsinler diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bu durumda herhangi bir korku yaşamadan yurtdışından getirtebiliriz arabayı servis garantisi şuyu buyu tabi getircek galeri bulduğmuzu varsayıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 galeri cok getircekte yinede markasina bakin ben audi grubunda olmadigini biliyorum ama bmw ninde ayni sekilde garantiye bakmadigini biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Selam, matama hiç yardımcı olmadan, çık yine yörüngene, hadi yallah... naşş güzelim... Caddebostan'da dükkan bakın, pati_galeri diye yapılanmaya girişelim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 de get allahsiz mod neyse sonucta borusanin gray marketindan uzak durun porschede problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Land Rover'da Borusan'ın ama Gray Market getirilenler garanti kapsamına alınıyor TR'de eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Yan dükkanı da köfteci yapalım ya, karnımız acıkır! paramecium said: Selam, matama hiç yardımcı olmadan, çık yine yörüngene, hadi yallah... naşş güzelim... Caddebostan'da dükkan bakın, pati_galeri diye yapılanmaya girişelim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Selam, Köftenin felsefesine tersdir dükkan. Dükkandan köfte mi yenirmiş... Sana seyyar araba yaparız, galerinin önüne çekersin :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Hmm, O zaman çeki topuzu ekletiyorum Mustang'a, iş bitince takarım seyyarı arkama, yakarım ızgarayı arkasından Cadde'de bi tur... Tam kro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Selam, Kapılara reklam da yazman lazım kroluk mertebesine yükselebilmen için. Yoksa haddine mi senin kro olmak :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar