Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkiye ye gelmeyen opsiyonlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Syn said:
cruise controla falan mı basmış yanlışlıkla duramıyorsa eğer...

cruise control frene dokundugu anda devre dısı kalır. cok eskidendi o dokunduktan bir sure sonra kilit acan cruise lar.
Mesaj tarihi:
custom orderların gelememe sebebi muhtemelen fabrikalardaki yogun uretim sırasının içine dogal olarak araba sokamıyolar istedikleri zaman, misal sen ocakta bi araba istedin ama dogusa gelicek arac almanya bidibidi sehrinde uretilio ve o fabrikanın hazirana kadarki scheduleı belli, e haliyle haziranda uretime baslicak arac da tranportuyla birlikte temmuzda buraya gelir, kimse de 6 ay bi araba icin beklemek istemicegi icin ellerindeki modeli satmaya calısıyolar musteri kacırmamak amacıyla.
Mesaj tarihi:
Selam,

Peki Almanya'daki adama bunu nasıl veriyor aynı fabrika? Demek ki mümkün bu tarz bir esneklik. Hem 3-5 günlük stok ile çalıştıklarına göre, sonradan bantta uygulanan bu opsiyonları da araca yerleştirmek kolay. Elbette gecikme olacak ama 1 ay en fazla olmalı bu süreç. Bir sonraki partiyle birlikte gelir araç.

Galeriden böyle bir custom araç istesek, kapora da versek, getirtir mi acaba :

Matama bireysel araç ithalatını incelemişti bir ara, bilgi alabilsek keşke.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
3-5 gunluk stokla kim calısıyo bilmiyorum ama suanda vwde staj yapıyorum ve stok bilgilerine erisimim var, 10 gunden uzun bekleyen 10larca arac var, ozellikle de numunelik gelen degisik paketli araclar. işte zaten problem de orda, almanyadaki satıcıyla bir degiliz malesef, ve tabiki mesela a4 gibi yeni cıkmıs ve revacta bir model oldugu zaman butun dealerlar aynı anda talepte bulundugu icin uretim bantları uzun sureler kapalı kalıyo, bu yuzden istediginiz gibi bi a4 bulmak cok zorken daha eski bi modelde öle bi sansınız daha yuksek olabilir, bide tabiki fiyatına göre
satıcının nazına göre araya sokma olabilir herhalde ama 30 40bin euroluk araclar icin onlar da ugrasmak istemiyodur diye tahmin ediyorum
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Peki Almanya'daki adama bunu nasıl veriyor aynı fabrika? Demek ki mümkün bu tarz bir esneklik. Hem 3-5 günlük stok ile çalıştıklarına göre, sonradan bantta uygulanan bu opsiyonları da araca yerleştirmek kolay. Elbette gecikme olacak ama 1 ay en fazla olmalı bu süreç. Bir sonraki partiyle birlikte gelir araç.

Galeriden böyle bir custom araç istesek, kapora da versek, getirtir mi acaba :

Matama bireysel araç ithalatını incelemişti bir ara, bilgi alabilsek keşke.

Saygılar.

bireysel getirmek nasıl olur ben de merak ettim şuan
vergisiyle falan aynı donanım hatta çok daha iyi donanımdaki araba makul ölçülerde bir farkla geliyorsa almak lazım
sırf tepki koymak için
Mesaj tarihi:
Matama 2348

Your traffic is an Audi A8L,one oclock, 5 miles out, southbound, blow it out of the sky and you are first for landing for runway 36L.

Over.

sdfsdf çok eğlendim benden bu kadar gel artık matama.

*Maglite ı sallamaya devam eder.*
Mesaj tarihi:
Selam,

Seni ben o ön panjura 5. halka yaparım beee... *mod=mod+1*
Park farındaki ledler gibi takarım ben adamı oraya... *if mod<>0 then goto HowToLogOut*

matama sen de in şuraya, yeter havada durdun. Hava kararıyor, çabuk.

Saygılar.

Paticik Genel Yönetimde şu an kurulan cümle:
Ulan mod diye koyduğumuz adama bak... Güya disipline edecek... Ben böyle modu...
  • Yeni Oluştur...