Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Syn said: cruise controla falan mı basmış yanlışlıkla duramıyorsa eğer... cruise control frene dokundugu anda devre dısı kalır. cok eskidendi o dokunduktan bir sure sonra kilit acan cruise lar.
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 şurayı okuyup sinirle doldum ben de a4 aldırcaktım babama vazgeçtim şuanda resmen ya tanıdık falan bulcaz tepelerden adam gibi muamele görcez ya da alcak başka araba bulcaz
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 custom orderların gelememe sebebi muhtemelen fabrikalardaki yogun uretim sırasının içine dogal olarak araba sokamıyolar istedikleri zaman, misal sen ocakta bi araba istedin ama dogusa gelicek arac almanya bidibidi sehrinde uretilio ve o fabrikanın hazirana kadarki scheduleı belli, e haliyle haziranda uretime baslicak arac da tranportuyla birlikte temmuzda buraya gelir, kimse de 6 ay bi araba icin beklemek istemicegi icin ellerindeki modeli satmaya calısıyolar musteri kacırmamak amacıyla.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Selam, Peki Almanya'daki adama bunu nasıl veriyor aynı fabrika? Demek ki mümkün bu tarz bir esneklik. Hem 3-5 günlük stok ile çalıştıklarına göre, sonradan bantta uygulanan bu opsiyonları da araca yerleştirmek kolay. Elbette gecikme olacak ama 1 ay en fazla olmalı bu süreç. Bir sonraki partiyle birlikte gelir araç. Galeriden böyle bir custom araç istesek, kapora da versek, getirtir mi acaba : Matama bireysel araç ithalatını incelemişti bir ara, bilgi alabilsek keşke. Saygılar.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 3-5 gunluk stokla kim calısıyo bilmiyorum ama suanda vwde staj yapıyorum ve stok bilgilerine erisimim var, 10 gunden uzun bekleyen 10larca arac var, ozellikle de numunelik gelen degisik paketli araclar. işte zaten problem de orda, almanyadaki satıcıyla bir degiliz malesef, ve tabiki mesela a4 gibi yeni cıkmıs ve revacta bir model oldugu zaman butun dealerlar aynı anda talepte bulundugu icin uretim bantları uzun sureler kapalı kalıyo, bu yuzden istediginiz gibi bi a4 bulmak cok zorken daha eski bi modelde öle bi sansınız daha yuksek olabilir, bide tabiki fiyatına göre satıcının nazına göre araya sokma olabilir herhalde ama 30 40bin euroluk araclar icin onlar da ugrasmak istemiyodur diye tahmin ediyorum
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bide tabi aracın uretim frekansıyla transport frekansının uyusması onemli, 1 gunle kacırılan bi üretim 1 ay fazladan zaman kaybı yaratabilir
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Selam, Toyota Belçika en son günlük stoğa inmişti yanılmıyorsam. 12 saatlik stok denemişlerdi de kasılmışlar :P Saygılar.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 eh turkiyenin üretim sırasındaki onceligi ve ulasım süresi dusunulunce 3 haftadan dusuk olamaz bu :) anca turkiyede uretilen modeller için belki
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 paramecium said: Selam, Peki Almanya'daki adama bunu nasıl veriyor aynı fabrika? Demek ki mümkün bu tarz bir esneklik. Hem 3-5 günlük stok ile çalıştıklarına göre, sonradan bantta uygulanan bu opsiyonları da araca yerleştirmek kolay. Elbette gecikme olacak ama 1 ay en fazla olmalı bu süreç. Bir sonraki partiyle birlikte gelir araç. Galeriden böyle bir custom araç istesek, kapora da versek, getirtir mi acaba : Matama bireysel araç ithalatını incelemişti bir ara, bilgi alabilsek keşke. Saygılar. bireysel getirmek nasıl olur ben de merak ettim şuan vergisiyle falan aynı donanım hatta çok daha iyi donanımdaki araba makul ölçülerde bir farkla geliyorsa almak lazım sırf tepki koymak için
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Selam, matama alooowwww duy sesimizi arkadaşım.... Saygılar.
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 o yörüngeye geri oturdu mu o?
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Selam, Dünyaya iniş yapması muhtemeldir kısa süre içersinde. Lütfen pisti boşaltalım. Saygılar.
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Matama 2348 Please turn right heading 1-8-0 for final approach to runway 36 Left. Expect heavy winds 1-6-5 degrees, watch your back while touchdown. Over.
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Selam, Quibble yardımcı olsana adama landing için. Kuş kaçacak motora, madara olacağız sonra... Saygılar.
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ok.:D matama pistin ışıklarını yakıp söndürüyorum.. buraya gel buraya :P
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Selam, Quibble helal sana! Ancak Vodan daha kötü çağırabilirdi adamı yörüngeden :P Senin piste girmeni yasaklıyorum... Mr_Hand desen ayrı bir macera. Saygılar.
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bu modda hiçbişeyi beğenmiyor. *yörüngeden çıkıp matamayı getirme taktikleri.*
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Selam, Abi yok yaaaa... Yer ekibi dediler, yediler bitirdiler beni beee. Quibble al şu maglite'ı, yap sinyalini. Gözüne tutma adamın, inmesin tepemize. Yedin beni yedin.... Saygılar.
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Matama 2348 Your traffic is an Audi A8L,one oclock, 5 miles out, southbound, blow it out of the sky and you are first for landing for runway 36L. Over. sdfsdf çok eğlendim benden bu kadar gel artık matama. *Maglite ı sallamaya devam eder.*
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Selam, Seni ben o ön panjura 5. halka yaparım beee... *mod=mod+1* Park farındaki ledler gibi takarım ben adamı oraya... *if mod<>0 then goto HowToLogOut* matama sen de in şuraya, yeter havada durdun. Hava kararıyor, çabuk. Saygılar. Paticik Genel Yönetimde şu an kurulan cümle: Ulan mod diye koyduğumuz adama bak... Güya disipline edecek... Ben böyle modu...
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Quibble said: ok.:D matama pistin ışıklarını yakıp söndürüyorum.. buraya gel buraya :P Hehe bune be kedi çağırır gibi :)
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 paramecium said: *if mod<>0 then goto HowToLogOut* =) sdfsdfsd =)
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 gecen gun birisi konuların saptıgından falan bahsediyordu dimi ? :D
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Selam, Kimmiş o densiz?!? Bizim amacımız havada kalmış arkadaşın rahatça yere konması, başka gayemiz yok. Öyle değil mi Quibble? DEĞİL Mİ??? Saygılar.
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 tabi canıım.. Para haklı. Para iyi.. Para süper. ee avatarında ne zmn BMW logosu görüyoruz para ?
Öne çıkan mesajlar