sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 arkadaşlar herkes oynadığı server'ı yazsın, ben de ona göre en çok hangi server'da insancıklar varsa onda yaratıcam karakteri[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 zaten yazmiomu? :) bartz tpicini bosunami actim ben :P bi bakin bakim dierek azar cekiim sana[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bartz cko kalabalik gereksiz[signature][hline] Mystry Xne LvL 11+ Dark Mage of Erica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ende bartzdayim.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... $i=0; while($i<40) { echo "Bi gün Deniz Seki ile tanışacam"; } Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 sensin gereksiz? :P[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 1 saat giremedigim servera gereksiz dememle benim gereksiz olmamın arasındaki baglantıyı anlıyamadım? lol[signature][hline] Mystry Xne LvL 11+ Dark Mage of Erica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bosh bi vaktimde anlatirim ben sana :) rahat ol :P[signature][hline] Captain of the Minmatar Battleship Anubis Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bregh[signature][hline] Mystry Xne LvL 11+ Dark Mage of Erica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 geyiğe çevirmeyiniz ki insanların nerelerde olduklarını görelim[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 çoğunluk bartz da. ufak bir grup kainde var. 2-3 kişide diğer yeni açılan 2 serverda var.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar