social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 >:D< fede said: ee tamam işte. sorun ne? hahahhahaha fatih
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ginaly said: "social butterfly" said: en ii kız tavlama metodu: ısrar etmek :) kısa vadede başarı getirse bile uzun ve kaliteli bir ilişki çıkmaz ortaya. evlenmek mi istiodun?
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 "social butterfly" said: ginaly said: "social butterfly" said: en ii kız tavlama metodu: ısrar etmek :) kısa vadede başarı getirse bile uzun ve kaliteli bir ilişki çıkmaz ortaya. evlenmek mi istiodun? ikinizi karıştırıyom ben hep.
napae Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bugün bi yazı okudum. doğum tarihime göre çok fazla düşük yapabilirmişim. ama ilk çocuğum erkek olursa, sonraki çocuklarımın hepsi yaşarmış ve hepsinin hayrını görürmüşüm. bi de karanlıktan sakınmalıymışım, cinlerin şerrine uğrayabilirmişim. bak şimdi hatırladım korktum yine. hava aydınlanana kadar uyumicam.
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 o zaman ye tatlıyı çıkar fatmayı, ye ekşiyi çıkar ayşeyi
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Abi cin mi kaldı yaa. Yaş kaç:P
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 napae said: 5 ehe :D bitanem, deli gibi severim seni ben, özüm gibi severim seni ben, bu başıma tağcederim inan, seni ben.
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ginaly said: "social butterfly" said: ginaly said: "social butterfly" said: en ii kız tavlama metodu: ısrar etmek :) kısa vadede başarı getirse bile uzun ve kaliteli bir ilişki çıkmaz ortaya. evlenmek mi istiodun? ikinizi karıştırıyom ben hep. ikiniz dediğin kim?
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 senin anana bacına bacın deseler iyi mi lanm
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Azmodai said: social ikizlerden biri mi lan? beyzayım ben şekerim sewindin mi beni gördüüne artık seviyesiz sohbetlerimizi online yapablriz hemde toplum icinde niahahahah
Öne çıkan mesajlar