Böjeek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 JD said: arkadaşlık siteleri bunun için var direkt çözümüde var http://forum.paticik.com/thumbnails/e17/160/1c8/f21/4e9/d03/079/e51/de2/b21/21_450xNULL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 YakışIKLI yakıyo be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ee bastım olmadı . . ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Xenocide said: YakışIKLI yakıyo be abi. evlendirelim ozaman sizi.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 abi bende bi olay vardı bulursam koymam şart. jast e minıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 eisenheim said: Xenocide said: YakışIKLI yakıyo be abi. evlendirelim ozaman sizi.. sdf nikah dairesimisin lan sen !! keserim kolunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 handsome'ye dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 olm ikiside abazalıktan yanıyo lan :D sdfasdf o ne biçim konuşma asdlkfjlasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 6 yildir 21 agustos 23:30 diye geziyorsan uzun sure daha da olmaz kiz arkadasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 azmo gbi olacagina hic olmasin kiz arkin, sonra istanbulda seni bekleyen arklarini satar kiz ark pesinde kosarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 O_o şit ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Penthesilea said: azmo gbi olacagina hic olmasin kiz arkin, sonra istanbulda seni bekleyen arklarini satar kiz ark pesinde kosarsin penth gibi HIC olma. Isveclere gidip TURKle cikan biri olursun sonra kafan utulenir hem evde hem deplasmanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ZUAAA dogfite Agalar yapmayın etmeyin Hepimiz aynı taraftayız. Üstelik long distance relationship görmüşlüümüz var hepimizin. İlke mesela amerikaya gidip sevgilisini ekmeğe emanet etti daha yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Penthesilea said: azmo gbi olacagina hic olmasin kiz arkin, sonra istanbulda seni bekleyen arklarini satar kiz ark pesinde kosarsin senin gibi KILIBIK olcağna 18 yıl sap olsun daha iyi bi de, sen izin aldın mı ilke böle konulara msg atmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 oh snap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Selam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 cons +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Sly-One said: ZUAAA dogfite Agalar yapmayın etmeyin Hepimiz aynı taraftayız. Üstelik long distance relationship görmüşlüümüz var hepimizin. İlke mesela amerikaya gidip sevgilisini ekmeğe emanet etti daha yeni. selam iki sens sonra yurtdışına gidersem fiziği falan sana emanet edebilir miyim? yok lan ne emanet etcem saçından sürür götürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 fizik sana vermiyomuş diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bozkurtt said: batak ta ve yatakta eşi olmayan eline mahkumdur :):)ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 :.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 ben azmodan ozur diliyorum bro yasalarini bozdum, seytan durttu saldirdim sori :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 İlke Barney gay biliyosun di mi. Hani Bro Code diye göte gelme sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Penthesilea said: ben azmodan ozur diliyorum bro yasalarini bozdum, seytan durttu saldirdim sori :( we had a pakt, you know!1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 sdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar