Xoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 TBC çıkmadan önce canavar gibiydi herşey fullde, takılmadan orgrimarda yürüyebiliyodum.Şimdilerde insanların bol olduğu yerde önce bi duruyorum yüklüyo sonra dewam ediyorum.Ekran kartım iyi fakat ramim 1Gb, zamanında iyiydi artık yetersiz heralde.Bu olayın nedeni ram olabilir mi? ram alsam rahatlarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 makine içini aç temizle cpu ve ekran kartı fanlarını özellikle toz çok etkiliyo ek olarakda ekran kartının son driverini yükle piyasada olan etkili olcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 içi fenaa toz o ayrı, ama son versiyon yüklü..ramle alakası olmuyomu o takılmaların çünkü şuan yapabileceğim tek upgrade ram :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 TBC ile beraber sistem gereksinimleride artti tabi, adamlar ureticilerle anlasma icinde olduklarindan yeni cikan mallari sattirmak icin boyle izbelikler yapiyorlardir kesin. Eskiden canavar gibi calisan WoW , TBC den sonra her patch'te biraz daha yavaslar oldu. Can sikici ama sistem boyle isliyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 toz büyük etken.fazla isinma her türlü yavaslatir makinayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 takılma nasıl oluyor? duruyor ve hdd den okuma mı yapıyor? eğer öyleyse ramdan dır ama eski makinem 1gb ram li ve hala takılmadan oynanabiliyor, sisteminde gereksiz yüklemeler yapılmış olabilir, cpu yuı gereksiz kullanan programlar olabilir onlardı da kontrol edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar