Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ohsşşsşşs geçti elime albüm vol3 hayatımın albümlerindendi yeni dinlemeye başladım heyecanlıyım mutluyum falan dinleyenlerden yorumları alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anathematised Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Bi kaç şarkısını inceleme fırsatı buldum da Slipknot için hiç fena sayılmayacak bi albüm ... En azından adamı sıkmayacak şarkıları var .. Ben beğendim .. Notum 10 üzerinden 6.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 auzhaua beğenmiş halin 6,5 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Dinliyebildiklerim arasında Dead Memories,Snuff,Til We Die'ı beğendim.Genel olarak bakıldığında sert gözükmüyor sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bi garip, ölüm metal bile yapmışlar, saykosoşıl çok iyi, gematria bence metallica tribute şarkısı olmuş, hatta 2:35deki riff creeping death'in riffleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 psychosocial aylar sonra headbang yaptırdı bana. slipknot gene yapmış helal olsun. sözlerinin anlamınıda en kısa sürede çözücem ilginç sözleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 baya yumuşamışlar açıkcası ama güzel şarkılar var albümde 10 üstünden 7 verdim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mtv'ye düşen her grubun başından geçen klasik bi durum o ztn :) Anladığım kadarıyla vokal abimizde biraz korkmuş ses tellerime zeval gelcek diye. Haklı da yani, yaşta ilerledi. Paso böğürse meme yapıcak o teller, platin değil ki bu zımparalayasın. Valla herşeye rağmen 2 gündür loopa aldım psychosocialı . Yeni maskelerde iyi olmuş. Vokalle davulcunun maskelere bittim özellikle. Yeşil cin vari maskeli dayıda komik olmuş biraz ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 vol. 3 le aynı kalitede gibi geldi bana. ben disasterpiece ciyim. 2. albüm efsaneydi. şimdilik fena değil diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 6.şarkıdayım gayet oturmuş güzel gidiyo valla =p önyargılara ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 yannız herkez psychosocialı beğenmiş, benim albümde en sevmediğim parça oldu kendisi resmen. çok tekdüze bi şarkı bence, hatta niye buna klip çekmişler bile dedim. tabi herkesin zevki ayrı sevenlere saygı duyarım her şekilde sonuçta beğeni meselesi de, yok mu benim gibi düşünen (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Dışarı çıkan patilerden biri bakabilir mi bu albümün dvd li limited editionı bizim ülkeye uğramış mı. İstanbulda vb. görüpte haber eden patiye çok müteşekir olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Predator said: Dışarı çıkan patilerden biri bakabilir mi abi öyle bir sormuşsun ki hapisten yazar gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar