Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FRP Sitesi; Ardenia

b1vRiP

Öne çıkan mesajlar

www.ardenia.gen.tr/frp
gerçekten iyi bir proje olmasını istiyorum ciddi ciddi üstünde uğraştığım bir proje idi sonunda bitti buyurun girin :)

arkadaşlar içerikte biraz eksik var yazılarınızı yollarsanız sevinirim[signature][hline]I'm your dream mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar en kısa zamanda türkçe karakter olayını halletçem ayrıca siz de yazın bölümünü de hazırlıcam ve forumları da hazırlayıp yandaki giriş ile birleştircem[signature][hline]I'm your dream mind astray
I'm your eyes while you're away
I'm your pain while you repay
You know it's sad but true
Sad but true
Sosyal ağlarda paylaş

İçerik sorunu halledilirse güzel bir site olabilir. Ancak ben şunu anlamıyorum neden insanlar içeriğinin %90ı bile tamamlanmamış siteleri yayın hayatına sokar ? Bu hatayı bende bir çok kez tekrarladım, insan psikolojisinin anlaşılmaz eğilimlerinden biri olsa gerek. Herneyse dostum içerik konusunda sana bol bol yardım edeceğim beni sık sık öm ile taciz et zorla ikaz et uyar, ortak bişeyler yapabiliriz muhakkak.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

selamon ben çok sıkıştırıldım yazarlar tarafından :)
hemen hemen aç noolursa aç dediler açtım :)[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Ardenia FRP Sitesi
Sosyal ağlarda paylaş

Vays Bivrip
Bekleyi bekleyip oydun kusu gozunun ortasindan
Iyiymis. Icerik tamamlansin baya rakipbi cikar siteye.
Linkler bolumune ekledim seni
Eline saglik[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim
Hic bitmeyen Efsaneler
Grim Fandango Turk Fan klubu
Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar -
Havada sekizli ucan tekme atma koleji
Sosyal ağlarda paylaş

eheu merak etmeyin ya banner flm yapabiliom uehueh
ya bi web sitesi yarışması war bitsin hemen yenilicem siteyi yepisyeni tasarım yapıcam[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya biri bana su ı ve ş leri gormenin formülünü soyleyebilir mi? kıl oldum...(sogumak istemiyom)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
We Are The Ones Who Are Saps
Dals
Woods
Sosyal ağlarda paylaş

yanlıs anlama bıkac hata soyleyeyım... galeride mesela tod lockwood babamızda 2. sayfaya gectikten sonra alttan 1 e tıklanmıyo.. kucuk bısı ama yapılması gerek dimİ?.. hmm larry elmore da bazı picler calısmıo... (alttakı kadın resmı(belki bendendir:?) ha birde bisi dikkatimi cektii.. bazı yazıların solundakı resım harflere tasıyo duzeltirsen dha guzel olur. goze hos gorunmuo da...:P

Ha Bide bisi sorcam sole wallpaperlik bu tip resimlerden nerde bulailirim? 1 tane deil bi cok... ne biliyimmesela bgnin son albüm kapagı gibi. yada dl nın bazı kapakları gıbı...
direk background olarak kullanacam...

biliosanız cokmakbule gecersiniz[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts

Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?

Deli Etmeyin Beni

We Are The Chosen
We've Been Chosen Of All
We Must Keep It.
We Are The Ones Who Are Saps
Dals
Woods

[Bu mesaj Batilc tarafından 18 February 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...