b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 www.ardenia.gen.tr/frp gerçekten iyi bir proje olmasını istiyorum ciddi ciddi üstünde uğraştığım bir proje idi sonunda bitti buyurun girin :) arkadaşlar içerikte biraz eksik var yazılarınızı yollarsanız sevinirim[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 arkadaşlar en kısa zamanda türkçe karakter olayını halletçem ayrıca siz de yazın bölümünü de hazırlıcam ve forumları da hazırlayıp yandaki giriş ile birleştircem[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 güzel bir site, eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 sağolasın yazılarınızı bekliyorum[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Bi de guzel olmasaydı, adam 1 senede yaptı :)[signature][hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 lan nabiim olm sadece haftasonu yapabiliodum o da kısıtlı abim yüzünden[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 arkadaşlar yakında yeni yazıları upload etçem göndermek istediiniz yazı varsa öm den yollayın[signature][hline]We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean www.ardenia.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 küselmiş :) hem tlm nin linki de var :P[signature][hline]Ben... Güneşin içindeki karanlıkta Geçmişin gerisinde Olan ama olduğu bilinmeyen yerdeyim Ben Denanmor'dayım..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 birçok dandik frp sitesi yapıldı/yapılmaya çalışıldı. sonunda güzel birtane geliyor.. hayırlısı olsun[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 İçerik sorunu halledilirse güzel bir site olabilir. Ancak ben şunu anlamıyorum neden insanlar içeriğinin %90ı bile tamamlanmamış siteleri yayın hayatına sokar ? Bu hatayı bende bir çok kez tekrarladım, insan psikolojisinin anlaşılmaz eğilimlerinden biri olsa gerek. Herneyse dostum içerik konusunda sana bol bol yardım edeceğim beni sık sık öm ile taciz et zorla ikaz et uyar, ortak bişeyler yapabiliriz muhakkak.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 selamon ben çok sıkıştırıldım yazarlar tarafından :) hemen hemen aç noolursa aç dediler açtım :)[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Dragonlance linki çalışmıyor bi zahmet düzeltseniz..:yapma:[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 teşekkürler yapılanmada hallederim[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Vays Bivrip Bekleyi bekleyip oydun kusu gozunun ortasindan Iyiymis. Icerik tamamlansin baya rakipbi cikar siteye. Linkler bolumune ekledim seni Eline saglik[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 sen daha bekle gardiyan şimdi ii olcak yakında :)[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Arkadaşım siten çok güzel sade bir şekli var eğer istersen sana siten için banner felan gibi şeyler hazırlayabilirim eğer yapmakta zorluk çekiyosan ve başka şeyler ayrıca sana çizimlerimide yollicam yayınlarsın Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murdoch Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Sade ve kullanışı kolay bir site umarım başarılı olursunuz.En çok istedigimse no edit yes realite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 eheu merak etmeyin ya banner flm yapabiliom uehueh ya bi web sitesi yarışması war bitsin hemen yenilicem siteyi yepisyeni tasarım yapıcam[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiulus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bivrip'cim şu üyelik olayına el atarsan sevinirim.[signature][hline]Magandaya özgürlük !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Eheheh okke tamam sana guveniyoruz yenilemesen bile boyle de guzel sade ve anlaşılır inşallah daha guzeli olur hadi hayırllısı Saygılar..[signature][hline]Blind Guardian ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 ya biri bana su ı ve ş leri gormenin formülünü soyleyebilir mi? kıl oldum...(sogumak istemiyom)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2004 yanlıs anlama bıkac hata soyleyeyım... galeride mesela tod lockwood babamızda 2. sayfaya gectikten sonra alttan 1 e tıklanmıyo.. kucuk bısı ama yapılması gerek dimİ?.. hmm larry elmore da bazı picler calısmıo... (alttakı kadın resmı(belki bendendir:?) ha birde bisi dikkatimi cektii.. bazı yazıların solundakı resım harflere tasıyo duzeltirsen dha guzel olur. goze hos gorunmuo da...:P Ha Bide bisi sorcam sole wallpaperlik bu tip resimlerden nerde bulailirim? 1 tane deil bi cok... ne biliyimmesela bgnin son albüm kapagı gibi. yada dl nın bazı kapakları gıbı... direk background olarak kullanacam... biliosanız cokmakbule gecersiniz[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni We Are The Chosen We've Been Chosen Of All We Must Keep It. We Are The Ones Who Are Saps Dals Woods [Bu mesaj Batilc tarafından 18 February 2004 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Bivrip noldu olum siteye? hala duruyor eskisi gibi[signature][hline]Kendimizi kandirmayalim Hic bitmeyen Efsaneler Grim Fandango Turk Fan klubu Kilicim ve ben ve kullanim -a.k.a me myself and Zulfukar - Havada sekizli ucan tekme atma koleji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2004 abi çok ama çok doluyum yaa of bnm de aklımda o rüyalarıma girio[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla ----------- We are following the will of the one Through the dark age And in to the storm Lord I'm mean ----------- Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hayirli olsun, site guzele benziyor.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar