Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 www.facebookuo.com Biri bunun bi açıklamasını yapsın nolur. nedir bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ultima online? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 açılmıyo?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 açıklaması şu olsa gerek Sunucu bulunamadı www.facebookuo.com konumundaki sunucu bulunamıyor. * Adres yanlış yazılmış olabilir. * Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun. * Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 akşam açıldı bende. şimdi nedense açılmıo cidden. ama ısrarla deneyin. intihar gibi bişi olcak muhtemelen ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Xenocide said: açıklaması şu olsa gerek Sunucu bulunamadı www.facebookuo.com konumundaki sunucu bulunamıyor. * Adres yanlış yazılmış olabilir. * Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun. * Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun. totaly +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ahaha sağlam paranoyak olmuşum yanlız, sayfanın kaynağına bakmaya çalıştım "cookie steal flm mı yapıloar, ne bu açılmayan sayfanın linki, eski mesaj olsa link ölü derdik" dedim. Baktım kaynakta açılmadı, oh çektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 korktum yalnız ben, ne zaman aklıma bir fikir gelse 1-2 ay içinde gerçekleştirilyor bu da onun habercisi gibi bişey. OOF OF. slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ben hala böyle bi yerin olduğunu iddia ediyorum :D Ya da birden bana gösterildi böle böle bi site olcak diye. yakında açılırsa filan bi garip olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 açılmasın ya of önce ben açayım aklımdakini dhtjytkfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 AHAHA felaket failed olmuşum :D Adresi düzeltiyorum iki tarafta birden. FACEBOOKUO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 aynı bunlar :d ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 omg cookie steal !!!!! ohhh, değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Değil. olmaması lazım. olamaz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ahahaa http://64.233.183.104/search?q=cache:zqx5BC_KbLgJ:www.facebookuo.com/+facebook+uo&hl=tr&ct=clnk&cd=1&client=firefox-a said: Facebook Ultima Online Sunucusuna Hoşgeldiniz! Haberler 25 Haziran Çarşamba , 2008 by South | Merhaba! Sunucumuz scriptsel gelişimini tamamlamış durumdadır.1 yıllık uğraş sonucu sizlere bambaşka bir Ultima Online sunucusu sunuyoruz.'Kayıt' bölümünden kayıt işleminizi tamamladıktan sonra 'Dosyalar' bölümünden bağlantı programını indirebilirsiniz.İyi Eğlenceler. Yeni Site 25 Haziran Çarşamba , 2008 by South | Merhaba! Söz verdiğimiz gibi yeni sitemiz ve forumumuz ile karşınızdayız.Sizlere durmadan güncellenen bir oyun sunacağız(oyun,internet sayfası,forum).İyi Eğlenceler. Sistemler 25 Haziran Çarşamba , 2008 by South | Serverimizdeki sistemler hakkında bilgi edinmek için forum'umumuzu ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.İyi Eğlenceler. © Facebook Uo 2008 Facebook Ultima Online Sunucusu İnteraktif Oyun Platformu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 3w olmadan girin. valla oluo. baaak varmış işteeee asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 http://img287.imageshack.us/img287/2307/gogleaksaray6pp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Fly said: korktum yalnız ben, ne zaman aklıma bir fikir gelse 1-2 ay içinde gerçekleştirilyor bu da onun habercisi gibi bişey. OOF OF. slm tüm facebook ve uo kominasyonlu projeleri yapmaya başlayalım elbet birisi tutar(seninkini) flyda kafayı yer D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yok yalnız düşündüğümle pek de alakalı değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Sunucu bulunamadı facebookuo.com konumundaki sunucu bulunamıyor. * Adres yanlış yazılmış olabilir. * Hiçbir sayfayı açmayı başaramıyorsanız bilgisayarınızın ağ bağlantılarını gözden geçirin ve internete bağlı olduğunuzdan emin olun. * Bilgisayarınız ya da ağınız güvenlik duvarı ya da vekil sunucu tarafından korunuyorsa, Firefox uygulamasına internete erişmek için gerekli izinlerin verilmiş olduğundan emin olun. kafamı buluyonuz olum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar