karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Genelde uykuluyken, otobüs kalkacakken, kız arkadaş masada tek başına oturuyorken falan gelir. Bir yandan huzursuzsundur ama bir yandan da mutlu oluyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 6 şişe biradan sora çiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 küçük detaylarla mutlu olurum diyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 teşekkür ederim bu konuda karanlıklarla boğuşan ruhumun derinliklerini aydınlattığın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Biradan sonra olur genelde bu tür çiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bide böyle gidersin tuvalete en az bi 2 dk boyunca işersinde. İlk başta boşaltım yapmanın verdiği o nacizane zevkin yerini sıkıntı alır. "Hadi leyn bit bea" gibi bir tepkiye bürünürsün. Ne feci bir durumdur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Hahahah başlığı açmaya karar verdiğimde bahsetmek istediğim şey bu idi sanırım sonradan unuttum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bide şey vardir orgazm'dan sonraki ciş acı verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yalan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 orgazm'a özel isim muamelesi yapıyor oluşumuz ülke olarak durumumuzun vehametine ne de yerinde bir örnek not : alınmadın umarım edit : imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hangi özel isim muamele mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Çok sözlük okuyorsun başlıkçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 karpuzseven said: orgazma özel isim muamelesi yapıyor oluşumuz ülke olarak durumumuzun vehametine ne de yerinde bir örnek not : alınmadın umarım yok abi estafürüllah xD ama bende alişkanliktir o misal '' ampul'den çikan duman fln derim özel muamele fln alakasi yok.Nesne/özne etc belli olsun diye) ps: orgazm özeldir lan : ( asgasha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 okadar karpuz yersen olacağı o tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 orgazmın nesi özel ya? hani cins desen o da değil de, özel değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 fastreloader said: orgazmın nesi özel ya? hani cins desen o da değil de, özel değil yani neye göre kime göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 o değil de abi iki dakka işenir mi ya?! bir de ORGAZM' dan sonra çiş acı verebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Earenwen said: o değil de abi iki dakka işenir mi ya?! işenir işenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 93 saniye işediğimi biliyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 işemek rahatlatır (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hele bide suratınıza o çişin buharı geliyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 karpuzseven said: Genelde uykuluyken, otobüs kalkacakken, kız arkadaş masada tek başına oturuyorken falan gelir. Bir yandan huzursuzsundur ama bir yandan da mutlu oluyorsundur. Karpuz felaket çişini getirir. Onun kadar çizini getiren bir meyva daha yok . Sende çok seviyorsun farkındayim ama fazla yeme prostat olursun sonra . Yada ye ama oturarak çişini yap en iyisi böyle. İşemek yararlıymış aslında (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 5 bira içtiğim zaman yaklaşık 3 bira kadar işiyorum. Evet ölçtüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Kenjuro said: 5 bira içtiğim zaman yaklaşık 3 bira kadar işiyorum. Evet ölçtüm sdf terlemeylede alakalı galiba o ya. 5 bardak redbull votka içtim antalya'da 1 kere tuvalete gitmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tutup tutup sigara içerek sıçmak daha büyük rahatlatır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar