Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nedir bu .iso nasıl açılır ne işe yarar iso uzantılı bi dosyam var açmam lazım (kazaa dan buldum inşallah aradığım şeydir :( ) lüften yaaa biri nasıl açacağımı söylesin şunu winrar açar dediler olmadı sorduklarımın hiçbiride bilmiyor sizden bilen var mı?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
.iso ları cd ye çekmen gerekiyo galiba[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki:
Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner

[Bu mesaj -Mandrake- tarafından 03 Nisan 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kazaadan WinISo adlı programı çek serial'ının da olması lazım ordaki dosyalardan birinde[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins
Looking down I see myself, I'm my own enemy
Mesaj tarihi:
reaper WinIso demiş kullanmadım belki daha kolaydır ama alternatif olarak nero ile aşağıdaki gibin açabilirsin.

nero burning rom un son sürümünü yükle
sonra

Denetim Masası->Nero Image Drive
ordan enable Drive G (bu harf farklı olabilir) e tıkla. First Drive bölümüne geç Image kutusunun yanındaki (...) düme ye bas download ettiğin iso yu göster

bilgisayarım a bak orda yeni bi cd sürücüsü (sanal-virtual)gözükecek ordan normal normal işini gör.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..

[Bu mesaj Rahan tarafından 04 Nisan 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...