Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 nedir bu .iso nasıl açılır ne işe yarar iso uzantılı bi dosyam var açmam lazım (kazaa dan buldum inşallah aradığım şeydir :( ) lüften yaaa biri nasıl açacağımı söylesin şunu winrar açar dediler olmadı sorduklarımın hiçbiride bilmiyor sizden bilen var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 .iso ları cd ye çekmen gerekiyo galiba[signature][hline]fedaykin, 02 Nisan 2004 17:42 tarihinde demiş ki: Bu ve bunun gibi bir çok sebep sonucu gerçekleşen milyonlarca yıllık evrimin dışa yansımalarından biriside uzaktan kumanda kullanma hızı olarak bize geri döner [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 03 Nisan 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 nasıl yani? bilgisayarıma açamıyormuyum? yaa .iso halinde aos[uo] maplerini buldum [izmirde kaç yere baktım bi türlü aos bulamadım!?] açamıyorum şimdide :(([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Topic 1 Topic 2 Topic 3 Topic 4 Topic 5[signature][hline]So take me, don't leave me Take me, don't leave me Baby, love will come through It's just waiting for you [i]My Website,My playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 olmadı... olmuyor... uff açamayacağım sanırım neyse artık bi site bulup download edelim :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 kazaadan WinISo adlı programı çek serial'ının da olması lazım ordaki dosyalardan birinde[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 reaper WinIso demiş kullanmadım belki daha kolaydır ama alternatif olarak nero ile aşağıdaki gibin açabilirsin. nero burning rom un son sürümünü yükle sonra Denetim Masası->Nero Image Drive ordan enable Drive G (bu harf farklı olabilir) e tıkla. First Drive bölümüne geç Image kutusunun yanındaki (...) düme ye bas download ettiğin iso yu göster bilgisayarım a bak orda yeni bi cd sürücüsü (sanal-virtual)gözükecek ordan normal normal işini gör.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. [Bu mesaj Rahan tarafından 04 Nisan 2004 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 http://www.winiso.com/down/WINISO.EXE[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar