Tron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 merhabalar, 2 gündür pc kasası beyenmeye çalışıyorum. Fakat m onlarca kasayı inceledim ya kütük bir görüntüsü var ya da apachi görünümlü ışıklı mışıklı oynarbaşlı (oyun severlere yönelik) kasalar bulunmakta piyasada. en son dell firmasının kasaları hoşuma gitti. birde paticiğin fikrini alayım dedim. Böyle kibar, tasarımdan ödün vermeyen şık bir kasa arıyorum. sizlerin bu konuda tavsiyelerinizi almak isterim.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 coolermasterları ben de sevdim ya :) edit: hatta bu dediin kasayla bizzat uğraştım, hafif gürültülü gibi aslında. ama ısı dağıtımı çok iyi. fanları kaliteli şeylerle değiştirilirse acaip bişey bu kasa.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 anteclerin hepsi (mirage yüzünden böyle oldum)
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 gaç para veriyon gaç para? köylü sorusu da olsa işe yarar bi kriter mesela.. ben kublai kl03'ü gördüm beğendim gerçi biraz kapak kısmı gidici gibi gözüküyor. ama zaten kapağına el atarım diyorum alırsam tabii bu da olabillir.. cosmos
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mum :)-D Antec P182: Baya tuzlu ama bence ideal bir kasa. [hr] Lian-Li Pc-7: Alüminyum. Hafif, sade ve şık.
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 antecleri inceledim, oldukca kibar bir görüntü sergiliyorlar ve ses yalıtımında konusunda çok iyi yorumlar almışlar. muhtemelen alıcağım kasa antec olucak. Yardımlarınız için tekrar tekrar teşekkür ederim.
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bunlarıda düşünebilirsin :) GIGABYTE GZ-X2 GIGABYTE GZ-X6
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 3 farklı durumu farzedip cevap veriyim; 1-Fiyat/Performans Recom Backdraft Siyah Kasa + 550 Watt PSU Recomun Psusu gerçek psudur,railcomla aynı yerlerde üretim yaparlar ama Recom yinede sağlamını yapar 210 ytl,kampanyada zaten sanırım şuan http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=1340001-5502-Ekonomik olsun diyorsan, ASUS TA-915 460W coolmaster, 95 dolar http://www.inventus.com.tr/donanimliste.htm3-Para batıyor diyorsan,daha doğrusu hobinse,su soğutma filan bizzat uğraşıcaksan, THERMALTAKE VH6000BWS mükemmel bir kasa.
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 cooler master centurion hem ekonomik hem kullanışlı hem sade bi görüntüsü var çok memnunum.
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ya cok pardon da benım kasa enaz 4 5 yıllık psu degıstım devam zaten 3 tane cdrom onunu kapamıs vazıyetde su 210 ytl lık kasayı alıp masanın ustunemı koyuyolar? renk cumbusu felan neresı hos goz yorar o anlamadım gıttı !! koyuyon zaten masaya araya bı halt gorundugu yok onunden baska :)
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 o hafif/orta arası led kullanılmış bir kasa, genel olarak yazmak gerekirse, çok fazla ışık vermiyorlar,odada lamba açıkken gözüne mavi,kırmızı bir ışık gelmez yani,ama ışıklar kapalıyken siyahlıkta kendi çapında bir ışık veriyor,ama aydınlatma amaçlı değil. benim klavyede tuşlar turuncu,aynı şekilde mousepadte mavi ledli,kasada turuncu ledli,gece mükemmel oluyor bence. mesela klavyenin,logitech g15 mavilisinin örnek bir gece resmi;
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 g-15 lerin turkcesi yok malesef. bu arada kasa bakimindan thermaltake oneririm ama biraz fazla pahalidir. ama inanilmaz guzelde sogutur ve bisi takip cikarmak cok rahat oluyo kasada.
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 DoruK said: türkçesi var mı o klavyenintürkçesi yok,ama tabi türkçe dil desteğin aktifse windowsta noktalı virgüle bastığında ş yazabilirsin hepsi için geçerli tabi,bir sorun olmuyor ezbere yazıyorsan
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bunu alirim demisim ben zamaninda.
Öne çıkan mesajlar