Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ünlü olmak sahneye çıkmak !

bravecik

Öne çıkan mesajlar

Sahneye çıktınız şarkı tüttürceksiniz yada çalcaksınız. Alkış temposu tutuyosunuz bir anda sizi izleyen herkes tempoya ayak uyduruo 2500+ kişiden birden aynı ses çıkıyor şarkıya başlıyorsunuz ve herkes sizinle birlikte şarkıyı söylüyor şarkı bitiyor sizi delicesine alkışlıyorlar sizi gerçekten seviyorlar.

Ya bu kadar güzel bişi olabilir mi die düşünüorum. Ya herkes sizi seviyor filan herhalde en büyük hayalim bu saten ilerde adam akıllı bir işte de çalışmak istemiorum masa başında oturup hayatımı çürütmek istemiyorum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

walla bu duyguyu bi çok kez tatmış bi insan olarak şunu sööleyebilirim, hakkaten de muhteşem bi duygu, ama uyariim alışkanlık yapıo, bi kere alkış aldın mı bi daha iflah olmazsın onu sööliim :([signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ema her fırsatta demiş ki:
bir üstteki mesajı quote'lamayın.

Nası bi çok kez tattın? ( ünlü birimiin yaw sen :) )
Ya bi de düşünsene sahnede elinde gitar solo yu atıosun deliler gibi kendinden geçiosun herkes seninle dusunsene manyak olur ya off[signature][hline]

[Bu mesaj Emaleth tarafından 02 Nisan 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eee sen de benim gibi dansçı ve de solist olursan hele bi de büyük tatil köylerinde animasyon şeflii yaparsan sen de bunu yaşayabilirsin. bence dene kabiliyetin varsa. soora pişman olursun ilerde sööliim[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Sosyal ağlarda paylaş

walla ankarada ikamet edip alternatif rock grubu kurmak istiosanıs, ya da hali hazırda varolan bi gruba katılmak istiosanıs haberim olsun :) ne çaldıınızı da biliim tabi ama.[signature][hline] IN THE NAME OF GOD, IMPURE SOULS OF THE LIVING DEAD SHALL BE BANISHED INTO ETERNAL DAMNATION !!!
Sosyal ağlarda paylaş

benim hayatımdaki en büyük tecrübe bu konuda bkm de salon doluyken solo yapmam dı mükemmel şarkı boyunca gerginsin ama şarkı bittikten soraki alkışlar herşeye bedel gevşetiyo[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bence herkesin seni tanıması çok kötü olurdu.insanın özel hayatı diye birşeyi kalmazdı.ilk mesajda yazdığın gibi olmak istiyorsan hiç biryerde rahat olamazsın bunu unutma![signature][hline]Bazı kişiler yarınlar güzel olacak derler, Oysa bugünler, dünlerin yarınları değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ama özel hayatı saklamayı becerebilirsen mükemmel mesela teoman, şebnem ferah falan çok başarılar ama magazinde konuşuluyo mu nadiren o da faaliyetleriyle ilgili asla sevgilileriyle deil[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sosyal ağlarda paylaş

Ya Şebnem Ferah' ı düşünün ( hayranıyım o yuzden ilk o aklıma geldi ) Kadın hem ünlü hem çok seveni war hem de özel hayatını gizli tutmasını biliyor yani bi insan çok medyatik olmak istemiyosa kendini çok güzel saklayabiliyo.
Ayrıca da o anlattığım olay saten direk Şebo konserinde dikkatimi çekmişti :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ankaradamısın sen?? ya bende bostancı gösteri merkezine gitmiştim geçen sene

yağmurlar şarkısına herkes eşlik edince bıraktı ağlamya başladı :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 02 Nisan 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 02 Nisan 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
hmm ankaradamısın sen?? ya bende bostancı gösteri merkezine gitmiştim geçen sene

yağmurlar şarkısına herkes eşlik edince bıraktı ağlamya başladı :)

Ehehe burda da yağmurlar' ı son söyledi herkes eşlik etti bişi olmadı :D Ama kadın mütevazi filan süper bi insan ne biilim ( en azından bildigim akdarıyla )[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

ilk maçım.
sahaya ilk defa çıkıyorum.
izleyen kaç kişi olduğunu bilmiyorum ama rezil olmaya yeterli çoğunluk vardı.

kick yapıldı.top iyice yükseldi.karşıdan gelen güneşten topu zor seçebiliyodum.güneşin önünden çıkınca kısa düşeceğini anladım.bana doğu geliyodu(normalde benden 30 yard kadar geriye düşmesi gerekiyo). heyecanla kollarımı yağmur duasına çıkmış gibi iki yana açtım.topun altına girdim.top dönerek geldi.kaskıma çarpıp tekrar fırladı.walla hemen hemen herkes bana dötüyle gülüyodu.

cidden berbat bi durumdu.

ama şimdi takımımda mevkiimin en iyi adamı,takımın en iyi 5 oyuncusundan biriyim.Amerikan Futbolu Liginde hakemlik yaptım.Şu anda hakem gözlemciliği yapıyorum ve bu sene büyük ihtimalle all star'a seçilecem.
yaa ;)[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Galiba tekrar estireceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...