senko Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oha izmirde su yokmu şimdi Balçova'da durum nasıl? valla su gelene kadar gelmem bende izmire... eskişehirde Allah'a şükür bol bol su var, gölcük'te aynı durumdadır, takılırım buralarda. Susuz izmir düşünemiyorum ya, 5 saat hareket etmeden otursan her tarafın ter içinde oluo, duş almak zorunda kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 iyi ki ege üni yazmamışım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 imzami okuyun len! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 senko said: oha izmirde su yokmu şimdi Balçova'da durum nasıl? valla su gelene kadar gelmem bende izmire... eskişehirde Allah'a şükür bol bol su var, gölcük'te aynı durumdadır, takılırım buralarda. Susuz izmir düşünemiyorum ya, 5 saat hareket etmeden otursan her tarafın ter içinde oluo, duş almak zorunda kalıyorsun. Hocam o zaman kasıma kadar gelme hatta garantiye al 2009'da gelirsin yeni yılla birlikte hoş gelirsin o zamana su olur ama seneye yaza yine gitmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Brigand said: Hepsini geçtim ulan arsenikli su versinler ben o suyu içmem o suyla duş alırım tuvaleti yıkarım götümü yıkarım kardeşim ne bu çile insanlara su vermiyorlar. Detaylar Yapamazlar oyle birsey, memlekette cahil cok, olumler baslayinca altindan kalkamazlar verdikleri kararin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 susuzluk gercekten cok zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 höh lan eskişehir'liler bozkırın ortasında susuz kalmıyor da izmir kalıyo helal olsun ne diyim. ayrıca niye belediyelerde bu su işi ben hakkaten anlamıyorum?? su politikasının "seçilecek" bir yanı yok. teknik adamların karar verdiği olması gereken "minimum" u yaparsın olur biter. "yol mu yapsak metro mu yapsak" diye soruların cevapları partilere göre değişebilir ama "su kanalı mı yapsak X mi yapsak" diye giden seçeneklerin cevabı belli hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 NoTwisT said: Brigand said: Hepsini geçtim ulan arsenikli su versinler ben o suyu içmem o suyla duş alırım tuvaleti yıkarım götümü yıkarım kardeşim ne bu çile insanlara su vermiyorlar. Detaylar Yapamazlar oyle birsey, memlekette cahil cok, olumler baslayinca altindan kalkamazlar verdikleri kararin. Yıllarca o suyu kullandık bişe olmadı şimdi mi olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Rahan said: höh lan eskişehir'liler bozkırın ortasında susuz kalmıyor da izmir kalıyo helal olsun ne diyim. Su temini için deniz kenarına yerleşik olmak yetmiyor malesef. Bknz : Nehirler , yer altı kaynakları , bilinçli arıtma vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 eskişehir ufak yer, yazın nufusu azalıyor izmir gibi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bu ülkede eğer son damla yağmur düşecekse bi toprağa, oda başbuğumuz Alparslan Türkeşin mezarına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bişey yapmali hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 BulletRide said: Su temini için deniz kenarına yerleşik olmak yetmiyor malesef. Bknz : Nehirler , yer altı kaynakları , bilinçli arıtma vs vs. denizden su almaktan bahsetmiyorum, açık açık söylersem çöl gibi yer yaw eskişehir. ben saydım 5 ağaç var şehirde, 3'ü anadolu üniversitesinde. (sevmiyorum eskişehri aslında da nese.) adamlar barajımsı(gölet mi artık bilmiyorum) bir şeyi önceden yaptıklarından şu an rahatlar. izmir eskişehirden daha kuru-sert bir iklime sahip midr hmm pek bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 dsi'nin sitesinde su kaynaklarını gösteriyor. izmir ve eskişehir nerdeyse kafa kafaya. ama nüfus oranını ve çeşitli aksaklıklardan dolayı su sıkıntısı yaşanıyor gibi. eskişehir , izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 zaten yeterli olan su bi anda arsenik olayı patlak verince, bi kaç kaynak durduruldu. arıtma falan uğraşılıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ekmek said: gavur izmirin belasını verdi Yüce Allah(CcC) şükür namazını öğretin bize namaza çıkalım bütün izmir saat kulesinde buluşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Şu mantık değişmedikçe biz halk olarak susuzluğa mahkumuz. Sebep Ankara sokakları muhabir yoldan geçen vatandaşlara soruyor; -Muhabir : Suyu nasıl kullanıyorsunuz tasarruf yapıyor musunuz ? -Vatandaş : Yoo neden tasarruf yapacakmışım ki , nasıl olsa kızılırmak suyunu bağladılar. Zaten içmiyoruz o yüzden tasarruf yapmıyoruz. O suyun tasarrufunu neden yapayim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 @Horizon O vatandaş değil ki. Bariz mal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konyada su gürül grül. Bi duşa gireyim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bırsey olmaz nasıl olsa 4 ay boyunca fatura gelmıyecek mıs ızmırlılere beledıyenın cın fıkırı ımıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Hee o da var. Arsenikli su içiriyoz diye 4 ay fatura göndermicekler. Olmayan suyun faturasını göndermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 4 ay sonunda fatura yollanıcakmıs ama 1milyonsa 100 bin olarak geçiçekmiş 40 milyon yerine 4 milyon gelicek yani fatura ben öle duydum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar