Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günde 14 saat su kesintisi (İzmir'in suyu bitti)

Brigand

Öne çıkan mesajlar

oha izmirde su yokmu şimdi
Balçova'da durum nasıl?
valla su gelene kadar gelmem bende izmire... eskişehirde Allah'a şükür bol bol su var, gölcük'te aynı durumdadır, takılırım buralarda.
Susuz izmir düşünemiyorum ya, 5 saat hareket etmeden otursan her tarafın ter içinde oluo, duş almak zorunda kalıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:
oha izmirde su yokmu şimdi
Balçova'da durum nasıl?
valla su gelene kadar gelmem bende izmire... eskişehirde Allah'a şükür bol bol su var, gölcük'te aynı durumdadır, takılırım buralarda.
Susuz izmir düşünemiyorum ya, 5 saat hareket etmeden otursan her tarafın ter içinde oluo, duş almak zorunda kalıyorsun.

Hocam o zaman kasıma kadar gelme hatta garantiye al 2009'da gelirsin yeni yılla birlikte hoş gelirsin o zamana su olur ama seneye yaza yine gitmen lazım
Sosyal ağlarda paylaş

höh lan eskişehir'liler bozkırın ortasında susuz kalmıyor da izmir kalıyo helal olsun ne diyim.

ayrıca niye belediyelerde bu su işi ben hakkaten anlamıyorum??

su politikasının "seçilecek" bir yanı yok. teknik adamların karar verdiği olması gereken "minimum" u yaparsın olur biter. "yol mu yapsak metro mu yapsak" diye soruların cevapları partilere göre değişebilir ama "su kanalı mı yapsak X mi yapsak" diye giden seçeneklerin cevabı belli hep.
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:
Brigand said:

Hepsini geçtim ulan arsenikli su versinler ben o suyu içmem o suyla duş alırım tuvaleti yıkarım götümü yıkarım kardeşim ne bu çile insanlara su vermiyorlar.

Detaylar

Yapamazlar oyle birsey, memlekette cahil cok, olumler baslayinca altindan kalkamazlar verdikleri kararin.

Yıllarca o suyu kullandık bişe olmadı şimdi mi olacak...
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:
Su temini için deniz kenarına yerleşik olmak yetmiyor malesef.

Bknz : Nehirler , yer altı kaynakları , bilinçli arıtma vs vs.

denizden su almaktan bahsetmiyorum, açık açık söylersem çöl gibi yer yaw eskişehir. ben saydım 5 ağaç var şehirde, 3'ü anadolu üniversitesinde. (sevmiyorum eskişehri aslında da nese.)

adamlar barajımsı(gölet mi artık bilmiyorum) bir şeyi önceden yaptıklarından şu an rahatlar. izmir eskişehirden daha kuru-sert bir iklime sahip midr hmm pek bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu mantık değişmedikçe biz halk olarak susuzluğa mahkumuz.

Sebep

Ankara sokakları muhabir yoldan geçen vatandaşlara soruyor;

-Muhabir : Suyu nasıl kullanıyorsunuz tasarruf yapıyor musunuz ?

-Vatandaş : Yoo neden tasarruf yapacakmışım ki , nasıl olsa kızılırmak suyunu bağladılar. Zaten içmiyoruz o yüzden tasarruf yapmıyoruz. O suyun tasarrufunu neden yapayim ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...