EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Öncelikle resimde görüldüğü şekilde bir zemin hazırlıyoruz. Bu arada tavukları sopa tarzında birşeyin üstüne yerleştiriyoruz. Tabi bu arada bir köşede ateşimizi yakıyoruz mümkünse mangal kömürü çok fazla kullanmadan etraftan ağaç parçaları toplayıp yakın. Tenekelerin yerleştirdikten sonra alt hiçbir yerden hava almayacak şekilde diplerini toprakla kapatın Ayrı bir yerde yaktığımız ateşi tenekenin etrafına yerleştiriyoruz. Yaklaşık olarak 1 - 1,5 saat civarı piştikten sonra tenekeleri çıkartıyoruz. Afiyet olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Çevre Katili !!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 1, 1,5 saat :O canım sıkılır beklerkene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 soğanıda dizmissiniz tavugun götüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hahaha başarılı bir tuto. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 resimlerden aoc tadı aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 oha bu mükemmel oluyor denemeyen denesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 içerde ateş yok dimi? :D zehirlenirsiniz bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tavuklar kosmaya hazır gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 süper gözüküyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bugün tavuk kızarttım evde. tavuktan tiksindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 auhauhauh bi tek bana mı komik geldi lan =) auıhsdpafhahıusajhajhsdfa... tiplere bak !!! ilk resimde oturmuş muhabbet ediyorlar sanki haudsfjkasduıkjsazxhıusldkjashdulkjcvjh dakkalardır gülüyorum ya.. gözümden yaş geldi. sdfsdfsDF !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 barmen! quibble ne içtiyse aynısından bana da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 fede said: bugün tavuk kızarttım evde. tavuktan tiksindim sebep ? :P beceremedin mi yoksa tavuk mu kötüydü fds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plabla Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 daha çok tavuk oturtma gibi geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 hmpff !! çok komik lan !!! canım sıkılınca açıp tavukları izlicem.. adshjuıdasjfhkaslj - dedim ben sana fazla ses yapma die + dedinde bizi kazığa oturtucaklarını nerden biliim ! - *gazetesini okumaya devam eder* + aman tamam trip at ! auhdhdsakhdfuasdfhuadfshsudfha !! CHICKENS RULE MY WORLD !! ölüyorum sanırım =) HAHAH YEMEDE YANINDA YAT =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 dasaaa voodoo doll mu var eline olm ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar