Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bende geldim :)

Foxx

Öne çıkan mesajlar

Vampire'in bana ballandira ballandira anlatmasi sonucu SWG ye girmeye karar verdim. Skiller ve oyun hakkinda on bir bilgi edindim sayilir. Yanliz girmeden once kafamdaki birkac soruyu sormak istiyorum ( Eminim yazilmistir bunlar ama zamanim az gecmis yazilari okuyamadim kusura bakmayin. )

1. Turklerin en yogun oldugu server hangisi?

2. Bizim Uo tayfasindan kimler SWGde?

3. Skiller hakkinda uo.stratics misali cok cok kapsamli olan bir site varmi ?

4. Daha oyunu bilmeden soyle bir mantik yaptim olur mu boyle birsey soyleyin bana. Tamer/Sniper turu birsey dusunuyorum yanima bir rancor ( veya meleede guclu birsey ) alip uzaktan ates etmek istiyorum. Yanima gelirlersede rancorla saldirtmak mantigi. ( Uodaki Tamer/Mage den esinlendim ) a.k.a. En guclu PvM veya PvP combolari neler?

5. En cok para hangi iste var? ( Ev, Rare, Item Creation etc. )

Not: Biliyorum bu oyunun Uo ile alakasi yok ama temel butun MMORPGlerde olan kurallar ve kaideler burdada benzerdir diye dusunuyorum. Mesela her oyunda manyak guclu bir Tameable yaratik vardir gibi veya her oyunda crafterlar cok para yapar gibi...

Bunlardan bildiklerinizi cevaplarsaniz cok sevinirim. Herkese simdiden hosbulduk ve cevap atanlara cok tesekkurler. Off gene noob olduk yaw kas allah kas :([signature][hline]
Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Foxx, 31 Mart 2004 22:14 tarihinde demiş ki:
1. Turklerin en yogun oldugu server hangisi?

2. Bizim Uo tayfasindan kimler SWGde?

3. Skiller hakkinda uo.stratics misali cok cok kapsamli olan bir site varmi ?

4. Daha oyunu bilmeden soyle bir mantik yaptim olur mu boyle birsey soyleyin bana. Tamer/Sniper turu birsey dusunuyorum yanima bir rancor ( veya meleede guclu birsey ) alip uzaktan ates etmek istiyorum. Yanima gelirlersede rancorla saldirtmak mantigi. ( Uodaki Tamer/Mage den esinlendim ) a.k.a. En guclu PvM veya PvP combolari neler?

5. En cok para hangi iste var? ( Ev, Rare, Item Creation etc. )

1- Eclipse veya Kettemoor eclipsede çok daha çok kişi var
3- swg.allakhazam.com
4- Evet olur o düşündüğün CH + Rifleman
PvP Commando + Teras Kasi
PvM Commando derim ben

5- Smuggler + Comm derim Mission termnalleri hackliyip yapicaksin
Tabi Armorsmith filan da iyidir =)
AMA TABİİ Kİ DOCTOR nası unuttum manyak para var valla[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
In the name of the council !
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

turklerin en yogun oldugu yer eclipse

gunn mono ben renodop eski uo tayfasından (gerçi şu aralara lineage2 oynuyorum uzun süre girmem swgye)

skiller için en iyi yer SOEnin kendi forumları
cok guzel sticky topicler var merak ettigin cogu seyi bulursun rahatça

pvp için cm-riflemanler baya sakat (rifleman uzerine kur templatei cm olmasa olur yani)
mind poison çekip riflela daldılarmı pek şansın olmuyo
pvm için ben yine rifleman derim :) nerf gelene kadar pvmde riflemanden daha iyi bi profession oldugunu sanmıyorum

en çok para alım satımda var :)
monoyla ucuza alıp slicelayip deli fiyatlara uzun süre boyunca satış yaptık halende bitiremedik o paraları eheh[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Sosyal ağlarda paylaş

pvm de commando bi yere kadar borusunu otturebiliyo :)

rifleman su anda pvm de en yatirima uygun sinif...yuksek seviye yaratiklar olsun damage olsun silah olsun cogundan avantajli....yanina Doctor/Combat medic/Teraskasi artist/tamer

kombolarindan biri ile gayet neseli bir template oluyor..
Pvp konusunda cok deneyimim yok, ama Rifle ilk 3 top sinif arasinda onu biliyorum...

para konusunda ise genelde alim satim lar baya guzel...herkesin tek nicki oldugu icin scam olayi minimumda simdilik...[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono

[Bu mesaj hilikus tarafından 01 Nisan 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese tesekkurler yazdiklariniz icin. Sanirim Avrupa serverlarindan birinde oda muhtemelen Chimaera'da oynucam cunku amerikan serverlari 300 ping verirken avrupa serverlari 81 ping veriyo. Ayrica avrupalilarin saatleri bizimle uyustugu icin daha rahat ederim diye dusunuyorum.

Oyunu gordum super yapmisla, hele o danslar bitirdi beni koptum yerlerde yatarak. Wookienin biri bale yapiyodu LOL. Break dansciyi falan gectim zaten inanilmaz komik.

Master CH / Master Rifleman yaptiktan sonra geriye 52 puan kaliyo ne onerirsiniz bu 52 puani degerlendirme konusunda?[signature][hline]
Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim daha net bir sorum olacak arkadaşlar.

DAOC mu SWG mi ? Uzun süren UO serüveninden sonra yeni heyecanlar arıyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Sizce hangi oyun daha güzel. ( İnsalah SWG dersiniz, DAOC un cd sini bulamıyorum )[signature][hline]Now I lay me down to sleep
Pray the lord my soul to keep
If I die before I wake
Pray the lord my soul to take

:-) :-)
Sosyal ağlarda paylaş

Hoşgeldin Foxx,
Evimi taşıdığımdan beri aldığım 1000 üzeri ping sayesinde oyunda etkin olamasam da hala daha SWG ve UO'ya devam ediyorum.
SWG'de iki ayrı yerde karakterim var, Kettermoor ve Eclipse'deler, karakterimin adı "goktug tetik", doktor olmaya çalışıyorum ama herhalde en tembel benim, ben daha bir mesleği masterlayamadan popeye en az 20 tane masterladı. Nasılsa sabırlı adamız UO da olduğu gibi 4 yıl sonra bir şeyler oluruz sindire sindire adam gibi.
Tekrar hoşgeldin.
Not: Paticiğin de yendien açılmaşı hoş olmuş, hayatımın bu kadar önemli bir parçası olduğunu buralare kapanınca hissetim resmen.[signature][hline]Kumadam of Moonglow
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...