Foxx Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Vampire'in bana ballandira ballandira anlatmasi sonucu SWG ye girmeye karar verdim. Skiller ve oyun hakkinda on bir bilgi edindim sayilir. Yanliz girmeden once kafamdaki birkac soruyu sormak istiyorum ( Eminim yazilmistir bunlar ama zamanim az gecmis yazilari okuyamadim kusura bakmayin. ) 1. Turklerin en yogun oldugu server hangisi? 2. Bizim Uo tayfasindan kimler SWGde? 3. Skiller hakkinda uo.stratics misali cok cok kapsamli olan bir site varmi ? 4. Daha oyunu bilmeden soyle bir mantik yaptim olur mu boyle birsey soyleyin bana. Tamer/Sniper turu birsey dusunuyorum yanima bir rancor ( veya meleede guclu birsey ) alip uzaktan ates etmek istiyorum. Yanima gelirlersede rancorla saldirtmak mantigi. ( Uodaki Tamer/Mage den esinlendim ) a.k.a. En guclu PvM veya PvP combolari neler? 5. En cok para hangi iste var? ( Ev, Rare, Item Creation etc. ) Not: Biliyorum bu oyunun Uo ile alakasi yok ama temel butun MMORPGlerde olan kurallar ve kaideler burdada benzerdir diye dusunuyorum. Mesela her oyunda manyak guclu bir Tameable yaratik vardir gibi veya her oyunda crafterlar cok para yapar gibi... Bunlardan bildiklerinizi cevaplarsaniz cok sevinirim. Herkese simdiden hosbulduk ve cevap atanlara cok tesekkurler. Off gene noob olduk yaw kas allah kas :([signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 said: Foxx, 31 Mart 2004 22:14 tarihinde demiş ki: 1. Turklerin en yogun oldugu server hangisi? 2. Bizim Uo tayfasindan kimler SWGde? 3. Skiller hakkinda uo.stratics misali cok cok kapsamli olan bir site varmi ? 4. Daha oyunu bilmeden soyle bir mantik yaptim olur mu boyle birsey soyleyin bana. Tamer/Sniper turu birsey dusunuyorum yanima bir rancor ( veya meleede guclu birsey ) alip uzaktan ates etmek istiyorum. Yanima gelirlersede rancorla saldirtmak mantigi. ( Uodaki Tamer/Mage den esinlendim ) a.k.a. En guclu PvM veya PvP combolari neler? 5. En cok para hangi iste var? ( Ev, Rare, Item Creation etc. ) 1- Eclipse veya Kettemoor eclipsede çok daha çok kişi var 3- swg.allakhazam.com 4- Evet olur o düşündüğün CH + Rifleman PvP Commando + Teras Kasi PvM Commando derim ben 5- Smuggler + Comm derim Mission termnalleri hackliyip yapicaksin Tabi Armorsmith filan da iyidir =) AMA TABİİ Kİ DOCTOR nası unuttum manyak para var valla[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 turklerin en yogun oldugu yer eclipse gunn mono ben renodop eski uo tayfasından (gerçi şu aralara lineage2 oynuyorum uzun süre girmem swgye) skiller için en iyi yer SOEnin kendi forumları cok guzel sticky topicler var merak ettigin cogu seyi bulursun rahatça pvp için cm-riflemanler baya sakat (rifleman uzerine kur templatei cm olmasa olur yani) mind poison çekip riflela daldılarmı pek şansın olmuyo pvm için ben yine rifleman derim :) nerf gelene kadar pvmde riflemanden daha iyi bi profession oldugunu sanmıyorum en çok para alım satımda var :) monoyla ucuza alıp slicelayip deli fiyatlara uzun süre boyunca satış yaptık halende bitiremedik o paraları eheh[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 pvm de commando bi yere kadar borusunu otturebiliyo :) rifleman su anda pvm de en yatirima uygun sinif...yuksek seviye yaratiklar olsun damage olsun silah olsun cogundan avantajli....yanina Doctor/Combat medic/Teraskasi artist/tamer kombolarindan biri ile gayet neseli bir template oluyor.. Pvp konusunda cok deneyimim yok, ama Rifle ilk 3 top sinif arasinda onu biliyorum... para konusunda ise genelde alim satim lar baya guzel...herkesin tek nicki oldugu icin scam olayi minimumda simdilik...[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 01 Nisan 2004 00:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 doctor la en ii parayı yaparsın eminim =)[signature][hline]Kivanc Arda - Master Doctor of Freedom Fighters / Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 doktorla gunde 1 milyon yapilamayabilir yaw :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 1 buff setle 10k alıyolar :) coronette baya iş yapılıyor yani bıkmazsan yapılır 1 milyon :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Herkese tesekkurler yazdiklariniz icin. Sanirim Avrupa serverlarindan birinde oda muhtemelen Chimaera'da oynucam cunku amerikan serverlari 300 ping verirken avrupa serverlari 81 ping veriyo. Ayrica avrupalilarin saatleri bizimle uyustugu icin daha rahat ederim diye dusunuyorum. Oyunu gordum super yapmisla, hele o danslar bitirdi beni koptum yerlerde yatarak. Wookienin biri bale yapiyodu LOL. Break dansciyi falan gectim zaten inanilmaz komik. Master CH / Master Rifleman yaptiktan sonra geriye 52 puan kaliyo ne onerirsiniz bu 52 puani degerlendirme konusunda?[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ch den büyük ihtimalle çabuk bayarsın petlerini healleyebilmek için medice ihtiyacın olcak [Bu mesaj elesso tarafından 02 Nisan 2004 15:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 demistim vukilerde dans potansyeli inanilmaz diye :) off topic oldu ama dayanadim :)[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yok biz eski tamerlardaniz. Sabir tasim catlamaz benim kolay kolay :)[signature][hline] Sage nicht immer, was du weißt, aber wisse immer, was du sagst. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Benim daha net bir sorum olacak arkadaşlar. DAOC mu SWG mi ? Uzun süren UO serüveninden sonra yeni heyecanlar arıyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Sizce hangi oyun daha güzel. ( İnsalah SWG dersiniz, DAOC un cd sini bulamıyorum )[signature][hline]Now I lay me down to sleep Pray the lord my soul to keep If I die before I wake Pray the lord my soul to take :-) :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Benim aklima takilan en kalabalik server hangisi? hepsi light gosteriyor..[signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 chimaera, bria ve eclipse en yoğun serverlar. ben chimaera da full görüyorum arada bir :)[signature][hline]v4vendetta FarStar, Tka-Doctor-Jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Hoşgeldin Foxx, Evimi taşıdığımdan beri aldığım 1000 üzeri ping sayesinde oyunda etkin olamasam da hala daha SWG ve UO'ya devam ediyorum. SWG'de iki ayrı yerde karakterim var, Kettermoor ve Eclipse'deler, karakterimin adı "goktug tetik", doktor olmaya çalışıyorum ama herhalde en tembel benim, ben daha bir mesleği masterlayamadan popeye en az 20 tane masterladı. Nasılsa sabırlı adamız UO da olduğu gibi 4 yıl sonra bir şeyler oluruz sindire sindire adam gibi. Tekrar hoşgeldin. Not: Paticiğin de yendien açılmaşı hoş olmuş, hayatımın bu kadar önemli bir parçası olduğunu buralare kapanınca hissetim resmen.[signature][hline]Kumadam of Moonglow Zulkir of Necromancy RED Red Mages Guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chemosh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bende geliyorum oyunun siparişini verdim hakan ve toygar en yakın zmanda aranızdayım burakta orada olacak ahhnanna dağılacak o servar[signature][hline]Bırakın Beni Gitmek İstiyorum ben Yine dağlarıma Hakkariye, Kuzey Iraka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Hosgeldin. Olm nickleri kullansana isim soylerken lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar