aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 olur da burda araba zaten zor, anca smart filan olsa rahat olur =P.
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 alfa mito fuarda ilk defa satılmaya başlanacak turkiye de. ancak 2010 yılına kadar otomatik vitese secenegi olmayacakmış. bu durumda hanım o zaman almam dedi, iş bitti. bana mini yolları gozukuyor :(
Mojito Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Ben gecen gun mito yu gordum baya sırın gozukuyor (mekan=Varna) isin uzucu tarafı bu ulkede bıle mıto satısa coktan sunulmussa Turkiye'de de es zamanlı olması gereklıydı dıye dusunuyorum
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2008 Tofaş'ın kendi üretmediği bütün arabalara yaptığı pis kaka muamelesinden Mito da nasibini almış doğal olarak. Alfa Romeo, Lancia ve Fiat'ın avrupadaki modellerine ve satışlarına bakın bi de Türkiye'dekina, Tofaş, Doblo ve Albea dışındaki arabaları satmamaya çalışıyor sanki.
Öne çıkan mesajlar