Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bayana araba (2. el ya da sıfır onerileri)

Namessar

Öne çıkan mesajlar

dieevil said:
ıyıde yanlıs bı kanı duzeltım

audı a3 4 kapı , golf den daha buyuk daha genıs bı arac .
Solekı

audı a3 dıngıl mesafesı 2578 mm
golf 2574 mm

audı a3 tam boyut 4286 mm
golf 4204 mm

genıslık
audi a3 1765 mm
golf 1759 mm

cokda goze carpan buyukluk degıl ama hanımı kandırmak ıcın en azından bahane :D

karsılastırma ıcn

Audi A3 4 kapı

Golf

Üstad sen böyle anca mühendis hatunu kandırırsın benden söylemesi :)
Sosyal ağlarda paylaş

paramecium said:
Selam,

Minyon bir bayan ise Golf pek iyi bir seçim olmaz.

Ben Yaris değim güvenlik olarak ama içi pek hayalleri süsleyecek tarzda değil.

Micra tip olarak da hoş ama yenisinin ne zaman geleceğini bilmiyorum. Tipi hakkında bilgim var sadece. Note ise değişik bir seçenek, bazıları için seçenek bile değil.

Bütçeyi azıcık arttır, ikinci el bir MX-5 al :D

Auris falan benim için bile kullanması zor, kaputun bittiği yeri göstermiyor araç, gıcık ediyor.

Saygılar.

valla kaputun bittiği yeri gösteren araba tasarımları tofaş şahinlerle birlikte bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:
bu mercedeslerde avantgarde elegance vs gibi paketler var. bunların hangisi en dolu hangisi en bos? bilen var mı? elegance en fazla krom kaplamaya sahip, bunun dısında ici ile ilgili bir bilgim yok.

donanımsal birşey değil o tam olarak. elegance bir araç avantgarde'tan daha dolu olabilir. avatgarde sadece saha sportif bir görünüme sahip hem dış hem iç mekanda o tip farklılıklar var. mesela elegance krom kaplamalara sahip demişsin aynen onun gibi farklılıklar var. birisi lüksü daha çok ön plana çıkarıyor diğeri sportif görünümü. c serisinden örnek vermek gerekirse amblem bile değişiyor avantgarde-elegance farkında.

http://img139.imageshack.us/img139/1940/070122mercedes5so7.jpg

burada görebiliyoruz mesela dış farkı en basitinden amblemlerden.

yani elegance bir araç daha dolu durumda olabilir onu belirtmek istedim işin kısası :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dolu abi işte görmüyo musun Avantgarde'ın komple cam tavanı var. Elegance daha tırış duruyo :)

Elegance daha dolu olabilir tabi sahibi zevksizse tutucuysa Elegance alır doldurur benim problemim değil. Bu Audi'de de oluyor Ambition alıp Ambiante'den daha fazla donanım yükleyenler var. Lakin eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek.

ps: Ambition-Ambiante ters olabilir :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...