Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yalnız şöle bi olay var, o araba hep 2 renkli satılıyo. istediimiz renk kombosunu nası tutturaceez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Oro ve platino paketleri alti tek renk ztn, cift renk olanlarda ise genelde kabul gormus katalog kombinasyonlarini kullaniyorlar oyle alakasiz renkler olmuyorlar yani. Guzel tarafi bizi test surusune cagirdiklarinda jant ve cift renk icin fiyat farki alinmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 dieevil said: ıyıde yanlıs bı kanı duzeltım audı a3 4 kapı , golf den daha buyuk daha genıs bı arac . Solekı audı a3 dıngıl mesafesı 2578 mm golf 2574 mm audı a3 tam boyut 4286 mm golf 4204 mm genıslık audi a3 1765 mm golf 1759 mm cokda goze carpan buyukluk degıl ama hanımı kandırmak ıcın en azından bahane :D karsılastırma ıcn Audi A3 4 kapı Golf Üstad sen böyle anca mühendis hatunu kandırırsın benden söylemesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Yok ya. Araba ölçülerinde milimetrik değişiklikler büyük fark yaratıyor. Hani hep olur ya, yeni vectra eskisinden tam 12mm daha uzun falan. Hadi len dersin 12mm nedir ki... sonra arabaya bakmaya gidersin, ohaa lan içi ne kadar genişlemiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 paramecium said: Selam, Minyon bir bayan ise Golf pek iyi bir seçim olmaz. Ben Yaris değim güvenlik olarak ama içi pek hayalleri süsleyecek tarzda değil. Micra tip olarak da hoş ama yenisinin ne zaman geleceğini bilmiyorum. Tipi hakkında bilgim var sadece. Note ise değişik bir seçenek, bazıları için seçenek bile değil. Bütçeyi azıcık arttır, ikinci el bir MX-5 al :D Auris falan benim için bile kullanması zor, kaputun bittiği yeri göstermiyor araç, gıcık ediyor. Saygılar. valla kaputun bittiği yeri gösteren araba tasarımları tofaş şahinlerle birlikte bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 vodanın linklediği A serileri hakikaten iyiymis bu arada. takipteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bu mercedeslerde avantgarde elegance vs gibi paketler var. bunların hangisi en dolu hangisi en bos? bilen var mı? elegance en fazla krom kaplamaya sahip, bunun dısında ici ile ilgili bir bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Selam, avantgarde en boş olanıydı sanırım. Benim A4 mis gibi önünü gösteriyor. E46 falan da sorunsuz gösteriyordu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tempralar da gosteriyordu :P valla kaputun bittigi yeri gorememek cok stres yaratıyordu bende ilk bindigimde. simdi alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 valla Honda Jazz felan bile derdim de bayana biraz az kaçar diye yazmadım eheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Avantgarde abi adı üstünde :) En dolusu Avantgarde olana denir ayrıca bunların dış görünüşleri daha bi güzel olur daha büyük jantlar falan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Namessar said: bu mercedeslerde avantgarde elegance vs gibi paketler var. bunların hangisi en dolu hangisi en bos? bilen var mı? elegance en fazla krom kaplamaya sahip, bunun dısında ici ile ilgili bir bilgim yok. donanımsal birşey değil o tam olarak. elegance bir araç avantgarde'tan daha dolu olabilir. avatgarde sadece saha sportif bir görünüme sahip hem dış hem iç mekanda o tip farklılıklar var. mesela elegance krom kaplamalara sahip demişsin aynen onun gibi farklılıklar var. birisi lüksü daha çok ön plana çıkarıyor diğeri sportif görünümü. c serisinden örnek vermek gerekirse amblem bile değişiyor avantgarde-elegance farkında. http://img139.imageshack.us/img139/1940/070122mercedes5so7.jpg burada görebiliyoruz mesela dış farkı en basitinden amblemlerden. yani elegance bir araç daha dolu durumda olabilir onu belirtmek istedim işin kısası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Selam, Vodan bak arkadaş ne diyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Dolu abi işte görmüyo musun Avantgarde'ın komple cam tavanı var. Elegance daha tırış duruyo :) Elegance daha dolu olabilir tabi sahibi zevksizse tutucuysa Elegance alır doldurur benim problemim değil. Bu Audi'de de oluyor Ambition alıp Ambiante'den daha fazla donanım yükleyenler var. Lakin eşeğe altın semer vursan eşek yine eşek. ps: Ambition-Ambiante ters olabilir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 attraction, ambiente ,ambition onlar :P eski bir a3 sahibi var burada :P ama ambition tam ambiente nin üstü diyemeyiz. tarz olarak biraz farklılar. ambition spor biraz. ambiente konfor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Selam, Paketlerin başlangıçları falsolu; amb, att... O yüzden gıcığım o sınıflandırmaya. VW en güzelini yapmış. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 @apex o pancur olayı ılk olarak yenı C kasalarda uygulandı daha oncekı E kasalar paketlere daha ıı ornek teskıl edıor . (cıft far modellerınde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bende o 1996-2001 arası E serilerinden hatırladığım kadarıyla yazmıştım o zaman Avantgarde görünce oo süper diyoduk Elegance da eh işteydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Selam, Gariban Ortadirek Parababası İşte otomobilde donanımlar :) Bak nasıl en lüksünü satıyorsun sonradan :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 full donanım DNA sı falan tam mito da karar kıldık. bilgi formu doldurduk. alfa turkiye nin aramasını bekliyorum. bana surus tıpleri bize geleceklerde ayarlanamıyor falan gibi bir yanıt gelirse telefonda kufur yiyecekler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Çok hoş görünüyor araba. Bu modelden beklenti bir hayli yüksek umarım fos çıkmaz. Yalnız bişey belirtmek isterim ki Alfa'nın 2.0 altı motorlarında otomatik seçeneği yoktu galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 italyadakilerde var. oranin web sitesine baktim. burada gorecegiz. yoksa almam. otomatik sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ben zamaninda kiz arkadasima mini alacaktim sonra babasi gorunce ne der falan vazgecmistik :) hep mini ozellikle cabri mininin super kiz arabasi oldugunu dusunmusumdur. p.s iyiki almamisim arabayi o ayri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 ya bayana degilde ben kendime alicam mini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 mini erkege olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar