Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Armory: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&n=Marcelleus 100K honorable kill'i olan Orc warriorumu satışa sunuyorum. Armory'de pvp item ları var (Adamantite figurine niye orda bende bilmiyorum normalde 45 ress li trinket takılı). Zamanında server 1incisiydim. s3 2h Mace in yanında birde s3 2h sword vardır. Woltk için mükemmel başlangıç. PVE dps seti mevcuttur. Item ları tam hatırlamasamda silah olarak Jin'rohk, The Great Apocalypse var. Pve tank seti olarak 8-9 parça kara/za item ları vardır. Bütün enchant leri yapılmıştır. Tüm TBC ile gelen tag'ler mevcuttur. Ayrıca preTBC den legionarre tag'i vardır. NoT: 1 hafta içinde açtığım 3üncü konudur. Mage'imi sorunsuz bir şekilde sattım. Bu çok yakın bir arkadaşımın karakteridir. Her şekilde kefilim. %280 Epic flying öğrenilmiştir. Netherray mevcuttur. Ayrıca Netherwing Honored. Fiyat olarak 250 ytl düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konu ile alakası yok ama nasıl server 1. si oluyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 eskiden ranklar varken high warlord=serverın en çok honora sahip o haftaki playerı olmustur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hemen birisi "en birinci benim" karikatürünü koysun Fırattan. xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 konuyu trollememek adına koymadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 server 1cisi derken server daki en yüksek rating i yaptım 3 hafta takımımın rating ini geçen olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Satılmıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar