Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bir web sitem için api key ve secret code gerekli. Kişiler mail adreslerini ve şifrelerini girerek otomatik listesindeki herkese invite atabilecek bir modül kurdum ve bu iki gereken kodu istemekte. fakat api key ve secret code ile hiç bir bilgi bilmiyorum, nereden alabilirim naparım? help me
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 konuyu biraz açabilir misin? api key yaratan ve kontrol eden bir yapı mı istiyorsun? secret code nedir bir de?
huun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 her sorana söyleseler secretlığı kalmazdı ama di mi?
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben "her soran" mıyım? kalbim kırıldı..
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 not et yaz bunları API KEY:*********** SECRET CODE:***** SAKIN KAYBETME
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ya api key ve secret nedir daha bilmiyorum, nereden alınır onuda bilmiyorum. işte apikey ve secret kodu gireceğim yer burası bu apikey ve secret kodu girmessem veya yanlıs girersem aşağıdaki invite sistemim çalışmıyor. http://img117.imageshack.us/img117/7545/invitesxh4.jpg help me :(
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 mayhem, kendi sorununa insanlardan beklediginden biraz daha fazla vakit ayirsan yardimci olabilecez de, kendin ilgilenmeyip insanlarin ilgilenmesini bekliyorsun. biz senin siten hakkinda hicbirsey bilmeden sana nasil api ve secret key soyleylim? (adi ustunde secret di mi?) rahan cok guzel soylemis. hatta keske birseyler sallasaydi da sen de oturup deneseydin. sonra da "ya bunlar calismadi rahan" deseydin, alay etseydik.. once bizi bilgilendir, biz de yardimci olmaya calisalim. misal su sorulara cevap vermekle baslayabilirsin: web siten ne uzerine kurulu (joomla, drupal, cmsms, wp)? bu eklentiyi nereden indirdin, destek sayfasi neresi? "sana verilen api ve secret" diyor o ss'te, onlar sana verilmedi mi?
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tamam neyse boşver istemiyorum, kitleyebilirsin.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bisey anladiysam penguen oliim. sen daha sorunu anlamamissin, biz sana cozumu nasil verelim.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 abi anlamadım diyorum zaten, bilmiyorum api key ve secret nedir yani. o yüzden nedir ve nereden alabilirim diye sordum, konuyuda anlattım v.b büsürü bık bık yapıldı peh.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 neyse, şimdi anladım ki kurduğum modül ücretliymiş ve lisans almam gerekiyormuş. lisans alıncada api key ve secret veriliyormuş. yardım ve alay çabalarınız için yinede teşekkürler, sağolun aydınlattınız beni.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 oradan nasıl görünüyor bilmiyorum da mayhem, buradan bakınca anlattıklarından -gerçekten- bir şey anlamadık başta. alay çabası falan yok ortada, insanlar bir şey anlamayınca biraz geyiğe vurdu tabii.. daha net anlatabilirsin (ki bunu istedik). insanlar daha net olmanı istiyorsa, yardım etmek için istiyor.. =)
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sakin yau. dalga geçmek değil azcık geyik yaptım. soruyu daha açık sorman gerek sade. hangi cms e hangi modül kurdun veya nebleyim hangi ekranda soruo dökümantasyonunda ne diyi falan.. öyle.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 benim bilmediğim birşeyi daha net nasıl anlatabilirim bilmiyorum maalesef.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 sadece meraktan soruyorum; modülü kurarken elinde hangi bilgiler vardı? elindeki cms'i, kurduğun modülün adını falan... hiç mi bir şey bilmiyorsun? trinidad tobacco'nun yanlışlıkla aya üs kurup, sonra birleşmiş milletlere "ay üssünde yer çekimini nasıl düzenlerim?" diye sorması gibi bir şey bu =)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ya emoticon olayına girişmediğimiz için biraz ağır gibi olmuş mesajlar. kendi mesajımı tekrar okudum, gayet yanlış anlaşılmaya müsaitmiş. eğer alay ediyorum gibi olduysa ben kendi adıma özür dilerim. ben geyik bir modda olduğum için geyik yazmış, geyik okumuşum.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ractamainus yahu ne alakası var, api key nedir dedim neler diyorsun
Öne çıkan mesajlar