yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bizim sitenin pagerank'ı 3, rakip sayılabilcek başka bir siteninse 2. ancak hala google'da siteyle ilgili anahtar kelimeyi arattığımızda pr'si 2 olan site bizimkinin üstünde yer alıyor. Neden olabilir? Google'a bir şey yazsak mı "bilader pr değerini böyle vermişiniz ama indeksleme olayını güncellememişiniz bi el atın" tarzında felan?! :P Öyle sorayım dedim çok mühim değil ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 PR'a göre değil ne kadar profesyonelce SEO uygulandığına bakar. Hepsini geç aranan kelime adamların domaininde geçiyorsa zaten doğuştan 1 adım öndeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 onların metadataları daha yakışıklıdır mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 pagerank, sitenin web üzerindeki önemliliğini backlink'ler vasıtasıyla ölçen bir algoritma. sıralama algoritmasına etki ediyor ama tek etken değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Bende bişey sorayım... Benim diye bir sitem war.Bloggumdan olduğu için ona uygun sayaç da zor buldum.Neyse konumuza gelelim, önceden googleda wing tsun izmir diye arama yapınca benimki 4. falan çıkıyordu, şimdi hiç çıkmıyor, bloggumdaki profilim çıkıyor.Videolarım falan çıkıyor ne yapmalıyım, videoları kaldırcam zaten, açılmıyo yutup kapalı diye...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Vodan said: PR'a göre değil ne kadar profesyonelce SEO uygulandığına bakar. Hepsini geç aranan kelime adamların domaininde geçiyorsa zaten doğuştan 1 adım öndeler. Her iki domaindede anahtar kelime mevcut, bizimkinde daha bir mevcut hatta. anahtar+gen.tr şeklinde =p Bak aklıma geldi, gen.tr'leri sevmiyor olabilir mi google? Bir de profesyonelce SEO uygulamasını biraz daha açabilirsen çok sevinirim8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Ben buraya tüm seo kriterlerini yazamam malesef. İnternet üzerinde bir çok site ve forumdan bilgi edinebilirsin. forum.iyinet.com veya www.r10.net adreslerine bakmanı tavsiye edebilirim. SEO algoritmaları net olarak bilinmiyor ama bilinen kriterler uygulandığında başarılı sonuçlar alınabiliyor. Düzenleme ile daha iyi sıralar elde edebileceğin gibi senin elinde olmayan etkenlerde olabilir. Örneğin sitenin daha uzun süredir yayında olması arama sonuçlarındaki yerini etkileyebilmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar