BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ekmek said: KIZ ARKADASIN BANA EMANET GÖZÜN ARKADA KALMASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 A memo insanlar simsiyah Kızıl beyaz Sokaklar basketbol Müzik ve dans şairin bahsettiği simsiyah insanlara dikkat et emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Panayır gibidir yüreğin Insanlarla doludur her tür Celallenme n'olur bebeğim Inan bana, lazım sana kür Laleler güller arasında senin yerin Koşturuyor etrafta sanacak gören ben-hür Elbet sen de öğreneceksin dota bir gün kesin Lamer lamer dolaşma bare her tür Osman kadar kötüsün ama en azından kendinden emin Lamba gibi parlıyorsun kötülüğünle iyilerin arasında gür gür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ekmek said: Laleler güller arasında seni yerim fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Saeros said: Laleler güller arasında seni yerim Fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 çakaaaal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 http://img139.imageshack.us/img139/4348/kalp2iq6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Hala yok lan adam alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 laptopu yok ki dopun daha alcak da kurcak da vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 mrb penth nasılsın inşallah ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 gelmis, facebooktan haber saldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ILKER NIYE BURAYA BAKMIYORSUN =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 penth selam kimsin tanımıyom ama çabuk gel asdfasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 penth sevgilin ekmeke emanet :)))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ilke sevgilin herkese emant olmus sen gidince, dodugunde abi sahibi geldi, tavuk geldi muhabbetleri donmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 endless_night said: penth selam kimsin tanımıyom ama çabuk gel asdfasasd Arda'ya katılıyomg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ahah 24 saatlik yolculuk sonunda geldim yattim simdi kalktim abi mal gibiyim. dun cocuk katili olcaktim, 3-4 yaslarinda "ne seker cocuk lan bu" diye dusundugum bi kiz oturuyodu arkamda, new york'ta 5 saat beklemem gerekti aktarma icin oluyorum falan uykum geldi, dedim providence yolunda uyurum. abi kiz tam 1.5 saat ARALIKSIZ konustu, kalkis sira yuzunden 45 dakkadan uzun surdu ben agliyorum artik, kalktik hemen taktim ipodu bu sefer tekmelemeye basladi abi sinir krizi gecirdim. arkadasimin evindeyim simdi, az sonra cikip telefon laptop vs alicam ve okul islemlerimi halledicem sonra belki boston'a giderim belki eve donerim cyber yapariz. sizi cok seviyorum... ..... ........... ORANGE COUNTY EKMEK ORANGE COUNTY EKMEK ORANGE COUNTY EKMEK ORANGE COUNTY EKMEK ORANGE COUNTY EKMEK ORANGE COUNTY EKMEK ORANGE COUNTY EKMEK ORANGE COUNTY EKMEK ORANGE COUNTY EKMEK ORANGE COUNTY EKMEK ORANGE COUNTY EKMEK ORANGE COUNTY EKMEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ne demek bilmiyorum ama seni çok özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ben de ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Olm o değil de ben sabancı yurdunda kalırken dotaları kim kurcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 BEN DE =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ekmek said: Olm o değil de ben sabancı yurdunda kalırken dotaları kim kurcak :(oha, bir devir degisecek IT'den rica edelim senin portlari acsinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Abi sendika olarak bana bi ev tutun. Yani sendika sendika diyoruz toplanıp topic trollemekten başka bir icraatımız olsun. Kendiniz için yapın bunu. Zegna işte madboy öss kasıcak siksok kötü arda satar dota hayatımız biter yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bu arada, basta kaan olmak uzerine camel fanboylarina su an elimde bir amerikan camel filters oldugunu belirtmek isterim. ne guzelmis lan bu turkiye'deki guzel ama onla alakasi yok zuahah kaan iyi bi cocuk olursan aralikta bi karton getiririm dfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar