Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Arkadaşlar Warhammer tartıima ortamında paylaştıklarınızdan gerçekten çok memnunum baya da faydanız dokundu bana.Şöyle bi oylama yapalım diorum ben open beta keyini almış ama hala CE olarak paketi almak konusunda tereddütte olan arkadaşlara faydası bulunur. Hiç bir sebep ya da şikayet belirtmeden sadece oylama seceneklerinden birini yazarsanız sayımımız kolay da olur. Warhammer Online Collector Edition Alınmalı mı: 1-)Alınmalı,materyaller almaya değer (1 oy) 2-)Sakın almayın boşa para harcamayın.(1 oy) 3-)İlla oyunu denicem diyorsanız Normalini alın 4-)Open betasını deniip soora karar werin (2 oy) 5-)Oyuna hiç başlamayın.(1 oy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 İlk oyu da ben verim; open beta denenmeli soora karar verilmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aynen Open Betaya bir girip o havayı almak lazım sonra karar vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 5. anlatıldığı gibiyse oyun aoc dan bile büyük bir hayal kırıklığı, benim için en azından. veya daha optimist olursam 2 derim. 160 liraya değecek gibi HİÇ durmuyor, 70-80 liralık düz pakete değip değmeğeceğini düşünmezsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr.eamon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 1 Oyunun kalitesi elbette önemli ancak içerik olarak bence vaat ettikleri oldukça iyi. Exclusive title'lar, diğer oyuncuların kullanmayacağı yüz modelleri bile başlı başına alınması için bir neden oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 1-)Alınmalı,materyaller almaya değer (1 oy) 2-)Sakın almayın boşa para harcamayın.(1 oy) 3-)İlla oyunu denicem diyorsanız Normalini alın 4-)Open betasını deniip soora karar werin (3 oy) 5-)Oyuna hiç başlamayın.(1 oy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenseLee Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 1. CE siparişini pre order pack ile birlikte Mart ayında verdim, pişman değilim. :) Az kaldı, bir ay. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 1-)Alınmalı,materyaller almaya değer (3 oy) 2-)Sakın almayın boşa para harcamayın.(1 oy) 3-)İlla oyunu denicem diyorsanız Normalini alın 4-)Open betasını deniip soora karar werin (5 oy) 5-)Oyuna hiç başlamayın.(1 oy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 4 ile 1 arasında gidip geliyorum :p Oyun şu anda kötü olabilir ama mutlaka iyileştirilecektir zamanla, Mythic bütün kariyerinin senelerdir üstünde çalıştığı WAR ile batmasını istemez. O yüzden 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 CE içerigi harbiden mükemmel aklına ne gelirse koymuş Bende 1 diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 4 Diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Ben kapadım Warhammer defterini. O sebeple beş diyecem ama şıklar diğer insanlara öğüt şeklinde yapılmış, kimseye oynamayın diyecek halim yok. Bu durumda 4 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BLaXx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bende 1 diyorum, kesinlikle CE sini almam gereken bir oyun warhammer online. ne kadar kotu olursa olsun ilk ciktiginda, elinde sonunda duzelecektir. ben kesinlikle bir AoC durumu olacagina inanmiyorum, WaR da o yuzden 1... umarim yine yanilmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 1-)Alınmalı,materyaller almaya değer (7 oy) 2-)Sakın almayın boşa para harcamayın.(1 oy) 3-)İlla oyunu denicem diyorsanız Normalini alın 4-)Open betasını deniip soora karar werin (7 oy) 5-)Oyuna hiç başlamayın.(1 oy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben eger collectors edition preorder ettiyseniz alin derim, istanbuldan ben de 20 ytllik paketi almistim fakat su anda amerikadayim o yuzden oyun ciktiginda alamam herhalde dnr a gidip pakedi =) . fakat burda gamestoptan normal pakedimi preorder ettim kesinlikle alip oynayacagim oyunu, bu haftasonu yapilacak preview weekend de biraz fikir verir, daha sonra open beta da var. 1. sik diyorum kisaca, daha temkinli yaklasmak gerekiyorsa betadan sonra karar verilebilir de denebilir; yani 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 1-)Alınmalı,materyaller almaya değer (7 oy) 2-)Sakın almayın boşa para harcamayın.(1 oy) 3-)İlla oyunu denicem diyorsanız Normalini alın (1 oy) 4-)Open betasını deniip soora karar werin (8 oy) 5-)Oyuna hiç başlamayın.(1 oy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar