Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 arkadaşlar merhaba 2000 model bi polo aracım var,aracımda sony xplod bi teybim var arkadada 400 W 2 tane pionner kolon var önde aracın kendiliğinden olan 2 kapıda bide torpidonun üstüyle onun hizasında direksyonun orda hoparlör var ve açıkcası bassı arkaya verince yüksek sesi alıyosunuz güzelcene.ama ben diğer yandan araca bi subwoofer la amfi taktırmayı düşündüm ki daha net ve bassı hissederek alıyım diye. bu önlerdeki klonları çıkartıp yerine mid mi takmak lazım ? ve booferla amfi işimi görür mü ? (netleştirip,bassı alır mı) ama çok lüks bişeyler olmasını istemiyorum mesela media markette gördüm geçende 85 YTL Ye boofer vardı sony'ninki 185 ytl ydi yani bu 85 ytl yi aldıımda benim işimi görmez mi ? bunların en uygun fiyatları ve markaları nelerdir ?? çok teşekkür ederim ilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bana tavsiye edilen önlere mid takımı arka kapıdaki kolonların iptali ve bagaja sub ve hepsini kaldıracak bir anfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Sub dedigin cm e bağlı ama yapmışken düzgün bir şey yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 abi banada aynı tarz bişiler sölenmişti-arkada kolon yok araçta zaten- ben arka bagajın üstünde standı deldirip taktırmıştım 2 kolon büyük zaten onlar biraz elips şeklinde,bu önlere mid demişlerdi bunların maliyeti en uygundan ne kadara çıkar acaba ? ya dediğim gibi acayip deli bişi olmasına gerek yok fuarlık bişi diil nihayetinde sadece o bassı bastıra bastıra hissediyim,o ses daha çok netleşsin açtım mı biraz ortam inlesin-ki şimdi 2 kolola bile bunu başarıyorum- budur yani ne bilim dediim gibi 85 milyonada subwoofer gördüm yani ama nedir ne diildir anlmıyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 85 ytl lik woofer dan boğuk ses alırsın. Bass kafa şişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 e abi peki önereceğin var mı uygun fiyatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben de dinliym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 valeron 30cm lik jbl ler var 120 ytl felandır. gto4-12 yada gto12-4 dü modeli tam olarak hatırlamıyorum. Bide kabin alırsın. Ama amfi pahalıya gelir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 JB'nin fiyatı iyimiş peki kabin dediğin aracın bagaj kısmında bi yer var zaten raf gibi hoparlörlerim orda onun altına koycaz heralde,bagaj iptal de olmama şansı varsa daha iyi olur açıkcası.bu amfi tam olarak sadece sesi düzeltmeeye mi yarar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ses sistemi sorunun varsa bana danış az yapmadık bu işleri. ön ve arka taraflara companent takımı taktıracaksın 1 yada 2 takım yeterlidir alacagın bassın gücüne göre (mid) adam gibi bassı içinde hissetmek kulaklarını rahatsız etmemesi ve sağlam gürültü cıkarmasını istiyorsan paraya kıyman lazım 80 100 ytl lik woofer ve amfiler ile olacak iş degil bunlar. beni sallasın yeter diyorsan 150 ytl verip bir adet subwoofer 200 ytl verip birde amfi alırsın 2 takım mid ini ve 1 adet kutulu spl wooferini baglar paşa paşa takılırsın yok arabayı sallasın sesim 2 sokak öteden duyulsun basınçtan agzımı acamayım diyosan ( benim gibi ) en az 1000 1500 ytl lik bi bütçe lazım oda pek sağlam olmaz ama işini görür.çin malı amfilerle. araçdaki standart hoparlörleri çıkar at bi işe yaramaz. kararını verirsen önerebilecegimiz yer ve markalar çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 85 ytlik wooferden hiç bir cacık olmaz alacagın wooferin bass vurma şiddedini ögrenmek istiyorsan RMS değerini soracaksın 250 watt rmsden aşşagı bass iş görmez anca gürültü.fazla bütçem yok diyorsan piyasada orjinal kabinli JBL gt4 gt5 modelleri var kutusuyla birlikte 1 adet 30 cm lik woofer 180 ytl bide amfi şart tabi. 5 kanallı bi adet amfi alıp yaklaşık 280 ytl civarı amfi fiyatları 2 takım mid 1 tane bass baglarsın paran oluncada 1 tane daha bass alırsın 2 bass 2 mid kullanırsın profesyonele geçincede adam gibi mono bass amfi alır 5 kanallı amfiyi sadece midler icin beslersin sağlam ses alırsın bass markası önerilerim : tok sert bass istiyosan kicker ama tuzludur biraz. hiphop rnb için jbl uzun tonlu basslar atar fiyatı kaliteside iyidir. rockford fosgate , audiobahn , JL , MTX gibi markalarda var bide nilestrem diye bir marka var yeni çıktı piyasaya cok ucuz ve sağlam gürültü veriyor. ama kalite yok fazla tabi 2 tane taktırırsan arabaya direksiyonu aynaları bagaj kapagını havalandırmaya yeter artar bile. son sese icinde duramazsın arabanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Anadolu yakasında bu işleri yapan yer neresi var? Önde tweeterlar esas hoparlörden ayrı yukarda ve onlar bağlanmamış. Onları bağlatıcam. Bi de mümkünse arkacamın ordaki hoparlörleri (5. ve 6. oluyo bunlari teyp 4 çıkışlı) bağlatıcam sadece. Velakin sanayiilerde bunlarla uğraşan yer yok. (ya da ben bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 kocaman elektronik var orhantepe mahallesi bagdat caddesi kartalda nilestrem diyede bi markanın distirbütörü cok ucuza saglam bass kabin falanda satıyolar ben ordan almıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar