Udinen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2003 PS2 : MesihPro2 Çipli 500004 modeli yani en son fabrika çıkışlı olanlardan artı bir sürü oyun Oyunlar: Lord of the Rings:Return of the king Fifa:2004 NBA:2004 Gran Turismo PES 3 Simpsons Prince of Persia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 1) fiyat nedir 2) çip taktırdığın yer neresi ve adamlar garanti verdi mi?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Uygun bi fiyat söylersen alırım veya müşteri bulurum.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2003 *Fiyat için [email protected] a mesaj atın.PS2 daha 1 aylık. *Çipiyle birlikte Ankarada Japon Oyuncak Sarayından aldım garantili. Bu arada adamlar ankarada 4 5 yerde şubesi var epey güvenilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Arkadaşlar irriver ı sattım PS2 hala duruyor fazla ilgilenemedim master tezinden.Temiz az kullanılmış makul fiyata PS2 satın almak isteyenlere duyurulur. [Bu mesaj Fegro tarafından 26 Mart 2004 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2004 iyi o zaman fiyat ve detay yaz ben vazgeçtim ps2'den ama hala almak isteyen 4 arkadaşım var.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 PS2: 2 Joystick + 8MB Hafıza Kartı + Mesih ProII çip (ver. 50004) Oyunlar: FFXII + NBA2004 + FIFA2004 + PES3 + WE11-7+Medal of Honour(Rising Sun) + Celebrity Deathmatch + Tony Hawk 4 + Tekken 4 + Fatal Frame ... ( 1,2 oyun daha olabilir adını unuttuğum) 450 Milyon TL .............. Not: Elime Dubaiden gelme NOKIA 6600 geçti (lgilenenlere) [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar