Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 konuyla ilgili eilişik bişey bulamadığım için topic açtım aynısı varsa özür. sabah alt karakterimle girdim oynadım hiçbi sorun yoktu şimdi dersaneden eve geldim pw yanlış diyip durdu. retrieve pw dedim gizli soruya doğru email e yanlış diyor :S vent'ten guild dekilerle konuştum guild den çıkmamış ? offf.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 geçmiş olsun hacılamışlar accountunu.. bilgiler senin üstüneyse geri alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 email+face+wow gitti ..... gg edit1: eaaamail diye yazmıştım edit2:editi bile yanlış yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 2 saat bekle paticikte gider senin..geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aket-Atum said: 2 saat bekle paticikte gider senin..geçmiş olsun dua et pcsisi duruor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 pc'yi babam hacklicek yakında 21 saat oyundaydım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 belli oldu baban hackletmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 geçmiş olsun :( bende gerildim geçende paso DC oluyodum oyundan ama internet kopuyodu tırstım hackleniyorum diye gittim pederin makinadan şifreyi değiştirmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Torondor said: geçmiş olsun :( bende gerildim geçende paso DC oluyodum oyundan ama internet kopuyodu tırstım hackleniyorum diye gittim pederin makinadan şifreyi değiştirmiştim... bende 2 3 kez koparsam aynı şeyi yapıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Geçmiş olsun bende aynı talihsiz olayı geçen gün yaşadım.Gerçi benim mail değişmediği için acc halen elimde,senin durumun biraz daha farklı.Yanlız şunu bilmende fayda var.Giden itemler,badgeler ve gold konuşacağım gm e de bağlı olarak hemen geriye geliyor.Hatta silinen charlarınıda geri alabiliyosun.Acc senin adına ise Nüfus Cüzdanını scan et,yanına tüm acc bilgilerini ekleyerek ve tabi wow key inide account administrator a mail gönder.Kısa sürede cevap alacağını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 ben oyuna girmeyi bırakıyorum hackleyene hayırlı olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bütün şifrelerin aynı olursa hacklenmen cok kolay yani acc ni alan adam aslında mailinide hemen alabiliyor mu ? benim acc xx iken mail şifrem qwz diyelim trojan direk oyunamı etki ediyor yoksa her pass ı elde edebiliyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tam kesin bi bilgim yok ama key logger şeklinde bütün şifrelerini yolluyo galiba.. o yüzden bana öle bişi olunca genelde ya diğer makinadan değiştiriyorum şifreyi kıllanırsam falan yani yada pederin makinadan yapıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 hocam adam key loggerı sokmuşsa pc ne türüne bağlı olarak msn yazışmalarını dahi okuyabiliyodu :D yani ben 1-2 soktum trojan bikaç kişiye vaktiyle dediğim gibi adam msn e şifresini giriyo mesela görüyosun gelen mailde ne yazmış şifre ne kredi kartını yazsa yine görürsün wow accountu yine aynı olay...yani hacklenen pc ye formatı çakmadan yada sağlam bi programla scan etmeden iş yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 benim hiç sorunum olmadı ztn char ortam malı olduğu için herkez de var pass kafasına göre giriyo millet badge honor kasıyo para kasıyo güzel oluyor bi 10 kişi filan biliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bi gün kim vurduya gitmesinde hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar