Sin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ya bugün actim chari bi serverda serverin adinida unuttum lvl 7 ye kadar kastimda bu kontrolelre pek alisamadim ya bunu kendimiz ayarlama olayi yok mudur?[signature][hline] Mystry ...by the turntables of republic, heaven and eagen, Armin Van Buuren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 kontrol banada zor geldi anarchy online a benziyo biraz ama anrachynin komtrolleri daha kolaydı sanki ondada 1-2 bisi oynadıkya:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bu sit/stand olayi icin bir tusumuz yok mu, illa alt+c yapip mouse'la tiklamak mi lazim?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 alt c den toolbar a akarilabiliniyor sonra ordan tikliyon[signature][hline] Mystry ...by the turntables of republic, heaven and eagen, Armin Van Buuren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 /sit /stand de yazabilirsin chat ekranına[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 optins dan chat enter i kapatirsaniz toolabr daki 12 34 5 6 7 8 slotlarini felam klavyeden 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 tuslari ile kullanaiblirsiniz[signature][hline] Mystry ...by the turntables of republic, heaven and eagen, Armin Van Buuren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Hos, sagol :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 chat enter kapaliyken hizlica chat e girmek icinde enter tusuan basmaniz yeterli onuda simdi cozdum :d[signature][hline] Mystry ...by the turntables of republic, heaven and eagen, Armin Van Buuren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar