toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 selam faturam odenmedigi icin baglantım kesilmis de internetten odemek icin internet cafeye geldim. ama gel gor ki online islemler sayfası acılmıyor. kafayı yiyecem az sonra. bi de siz bakar mısınız. http://online.turksat.com.tr burdan en usttekini acacaksınız. pop up gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 sertifika error'ü veriyordur firefox'da veya mozilla'da dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 kaspersky denen lanet sey engelliyormus, kaldırttım onu duzeldi. salak sey ya. bi kez daha nefret ettim. neyse saol yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 site aciliyor. bu arada eger garanti bankasi uyeligin varsa internet subeciliginden fatura odemelerinden direk halledebilirsin hic ugrasmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar