Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir parça vardı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
baya eski bulmanızı beklemiyorum çünkü ip ucu olarak bişey veremicem fazla ancak eski bir parça olduğunu biliyorum
hatta başı şöyle başlıyor
"öh öh" sonrada bateri ritim atıyor falan filan solisti
gözlüklüydü :D burdan bu parçayı çıkarırsanız helal olsun :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
like the supporters say "öh öh"[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
öh öh mü?

solisti gözlüklü ve eski deyince aklıma john lennon geldi. ama tabi bu verdiklerinle tutturma olasılığım devenin uzaya çıkması gibi bişey.[signature][hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
Mesaj tarihi:
adam parçaya başlamadan boazını temizlio falan olmasın? öksürük gibi geldi de bana biras????*[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
ehe dedim ya söle diyim
smallville diye bir dizinin metamorphosis adlı bölümünde geçiyor parça[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
Mesaj tarihi:
bari bunu bulun :)

nakaratı böle
life o life ooo life ooooo life du du du duuu[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
e hadi
ama :([signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
desree-life[signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
sağol
trojan :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
Tro Hazır elini Bulaştırmmısken suna da bı el atsan olmasmı parça şu..

Dum Tisstt Doroooror Dırırırır Tak Dum Tıssst

yardim Troo Plsss :-D:-D:-D:-D:-D[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
ya o parçayı çıkartan biri olursa helal olsun başta yazdığımı :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Mesaj tarihi:
weezer - island in the sun

buldum sonunda be ! ..
dinleyin öh öh var :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
  • Yeni Oluştur...