Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft III - Frozen Throne Paticik Clanı

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Selam herkese öncelikle..

Uzun süredir aklımda olan ve bir türlü faaliyete geciremedigim Wc Clanı nı 1 hafta içinde kurmayı düşünüyorum..

Genel yöneticilerden onay almam sonucunda 1 hafta içinde clanımızı kurucaz..

Kısaca katılmak isticek kişilerde olmasını istedigimiz özellikler

- Dogal olarak Paticik üyesi olması :)
- Herhangi bir şehirde bulunabilir..İstanbul , Ankara vs gibi zorunluluk yoktur..
- icq ve msn gibi sürekli olarak kontak içinde olabilicegimiz bir portalın bulunması gerekir..
- Yaş konusunda bir sınırlama düşünmüyoruz çünkü aklın yaşı daha önemli :)

Üye secimleri belli müsabakalar sonucunda olucaktır ama bu konuyu fazla dramatize etmek istemiyorum sonuçta kimse
warcraftcı dogmadı..
Clan Üye sayımız Max 15 Kişi olucaktır..Çünkü ilerleyen zamanlarda kuzenim gelsin kardeşim de oynuyor gibi istekler bulunursa clan üye sayısı 50 yi bulucaktır ve dogal olarak paticik clanında bulunmanın bir özelligi ve esprisi kalmıcaktır..
Bu konuda anlayışlı olmanızı rica ediyorum amacım kimseyi rekabet icine sokmak degildir arkadaslar..Sevgi ve saygı içinde bir grup olusturmak istiyoruz..
Oynadıgınız replaylerinizi [email protected] adresinden bana ulastırabilirsiniz..Bu konuda dürüst olucagınıza inanıyorum..

Clan tagımız
paticik olarak kullanılıcak

Paticik.Eternal
[Paticik]Eternal

gibi...

Belirticem tarihlerde observerlar esliginde oyunlarla üyeler birbirlerini tanıcaklar kaynaşıcaklar.. Daha sonra kokteylerde veririz... :P

Lütfen bana girmek için aday olmak isteyen üyelerin
özel mesajla

Yaşadıgı yer :
e-mail :
Oynadıgı Irk :

yazmasını istiyorum..

Şimdilik bu kadar arkadaslar ilgi göstericek ve katılımda bulunucak üyelere şimdiden teşekkür ediyorum..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
Ne de önemsicek kadar uzundur..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 31 Mart 2004 19:47 tarihinde demiş ki:
Yaşadıgı yer : Istanbul
E-mail : [email protected]
Oynadıgı Irk : NE-Orc son zamanlarda Orc daha fazla.

Battle-nette mi oyniycaz bu arada?

Battle.net ve baska serverlar
Lancraft seklindede oynanabilir..Baglantısı ve orjinal wc si olan üyeler tabikide battlenet den oynayabilir..Bu arada tek bir ırkla oynayan oyunculara oncelik verilicek arkadaslar..yani bu aralar orc oynuyorum 1 hafta sonra elf oynıcam ama esasda human ım gibi ikilemler olmasın.Tek bir ırka yönelmis olmanız daha iyi olur..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bilinen nick:Marshal.Nemesis
Yer:Unknown
Oynadıgı ırk:Random

Ciddi birseyler olursa clana katılabılırım..
Aksi takdirde rahatsız etmeyin...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle sizden istedigim bilgileri özellkleri net olarak yazın lütfen..
aksi takirde klana katılamassınız sözüm anlayana..
Ve diger olayda ;
rekabet yaratmak yanlış dedim yazımın ortalarında fakat forum ilerledikce yarışlar olmaya basladı bile..Sonuca beraber birşey yapıcaz..İyilerde olur kötülerde..
ögretirim , en iyi benim gibi söylemlere gerek yok..girmek isteyen paticik üyesi net bir sekilde istedigimiz bilgileri pm ile bana iletsin..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...