Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nereye açacağımı harbi bulamadım olay da süper açıverdim buraya. sega master system romlarını oynuyordum demin XENON 2'yi çektim oynuyorum güzel güzel. bi anda midi olarak nuri alço müziği çalmaya başladı. meğer burdan tokatmış:D yarıldım. bir bakın diyorum. bu ROM bu da emülatör ikisi 1mb fln ediodur en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Nuri Alço'nun muziğini yapan adam John Carpenter diye bi eleman. Adam korku filmi yönetmeniymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 nuri alço ordan calmıştır sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Assault on Precinct 13'in açılış ve kapanış müziği. Carpenter Baba gerilim müziği yapmış, Alço Baba tecavüz müziğine çevirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar