Jester Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 nisan 1... hepinize mutlu baharlar :)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 WÖARGHHHHHHHHHHHHHHH *!derin bir nefes alır* HIAAARGHHHHHHHHHHH *!berserk olur* SALDIRIN LAN NE BİÇİM ŞAKAA ![signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b]
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Deep, bugün heralde ilk şakan :-) Bana da ilk şakayı annem yaptı saolsun, okula hazırlıklı gittim. Direk nisan 1 yazıcağına şöle Blizzard'ın sitesini kopyalayıp oraya "We cancelled WoW due to unfixable problems." falan yazsaydın daha hoş olurdu..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 1 nisan kutlu olsun diye yazmak için girmiştim heuh[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
arcane Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 yenecek türden değil.. biraz yaratıcılık[signature][hline]Sam, 01 Nisan 2004 01:14 tarihinde demiş ki: cinsiyet ameliyatı gerek.. aslında fena fikir değil, bedavaya anime, oyun cd'leri felan da yollatırım kendime. bir araştırayım bakalım kaça patlıyormuş, kara bile geçilebilir..
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Daha 4 saat var, acaba uğraşıp bişeyler yapsam mı?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Griffon yemi oldu kafana ogre sicsin emi![signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Jester Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 değil ogre boku okulda dayak yiyordum bu şaka yüzünden :)[signature][hline]Eldarion, FRP-Tr Oyun Editörü http://www.frp-tr.net Nobody is invulnerable, but some are unbeatable.
McsPeyn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Adamlar haklı tabi okulda gidip bakıcak web sitesi falan da yok..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com
Öne çıkan mesajlar