Darti Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Guild i kuralı 2 3 hafta oldu sanırsam.Progress olarak Karazhan sevıyesınden baslıyacaz.Woltk oncesı cok onemlı hedeflerımız yok. Woltk gelene kadar tecrubelı ve karakter sahıbı ınsanları bır araya toplamaya calısıyoruz.Gearınızın bır onemı yok.Yas sınırımız vardır 18+ olarak koyduk.Bu konuda bır cok elestrı alıyoruz ama bızım kararımız budur.18 yas altındakı arkadaslarımız alınmasınlar lutfen ıcınızde emınımkı 18 yasından buyuk ınsanlardan daha olgun kısıler vardır ama kurunun yanında yasta yanar malesef. Class olarak Rogue lımıtımız dolmustur.Diger class lardan alım yapabılırız. Eger ılgılenırsenız oyun ıcınden Whitebull veya Sittingbull ile temasa gecebılırsınız.Karakterlerın yazımında Ascii kod kullanılmıstır o yuzden /who sioux yazıp bulabılırsınız sanırım. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Düşük lvl alımınız varmı ? Henüz lvl 15 im. Undead rogue kasıyorum.Gün boyu wowdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Reksa said: Düşük lvl alımınız varmı ? Henüz lvl 15 im. Undead rogue kasıyorum.Gün boyu wowdayım. Bızım ıcın LvL ve Gear onemlı degıl ama su an aramızdakı Rogue arkadaslarımızın sayısı yeterlı sevıyede bır class dan cok fazla alım yapmak pek saglıklı olmuyor. Lvl 15 1 gunluk olay aslında belkı class ını degıstırmeye dusunursen ırtıbata gecebılırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 70 e kadar alsanız yeter. 70 ten sonrası önemli değil. rogue doluysa çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Reksa said: 70 e kadar alsanız yeter. 70 ten sonrası önemli değil. rogue doluysa çıkarım. Level onemlı degıl derken level kasma guıld ı oldgumuzu ıma etmedım su an lvl 60 ın altında uyemız yoktur.25 ın ustunde de lvl 70 uyemız vardır. Cıkacaksan gırmenın bır mantıgı yok.Bızım onemlı olan ınsan kazanmak.Gear ve level oynayarak yapılacak seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hayır öyle demek istemedim. Yabancı guildlerle kasmak zor oluyo.en azından türklerin içinde bulunmak daha iyi.sorulacak o kadar çok şey varki wow da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Selam Darti , ben Drevstarn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Aket-Atum said: Selam Darti , ben Drevstarn :) Selam nasılsın.Sızınkıler ally kasıyo sanırım goremıyorum bu aralar pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Haomarush'ta ally charlar açtık onları kasıyoruz. Senin premadelero olmadan bizim battlegroup çekilmiyo valla..bıktık bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Sioux Guildi Web Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Su anki arkadaslarımızla Karazhan ı temızledık. Onumuzdekı hafta ZA denemelerıne baslıyacaz.Onlıne uye sayımız 25 e ulastıgında Grull ve Maggy e baslarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar