di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Selam, Bu PSP'lerde kullanilan hafiza kartlari ozel falan mi ? PSP'nin fiyatinin 110 pound olup da kartin fiyatinin 50 pound olmasinin sebebi nedir (hava alaninda verilen fiyat buydu sony memory card icin)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 okuma/yazma hızları önemliydi diye biliyorum. Yani mesela psp'i hackleyip umd'den değilde, iso dosyası atıp oyun oynayacaksan, hız önemli. sony'in produo diye hafıza kartları var. Transfer hızları çok iyi. Zaten tek tip hafıza kartı takılabiliyor galiba psp'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hah onlari soruyorum iste. 8gb'lik olanlarinin fiyatlari 50 pound'la kafa kafaya geliyor nette gordugum kadariyla. normmal sanirim. bu arada bu hack olayini nedir ? yanlis anlasilmasin nasil kirilir hack'lenir demiyorum. merak ettigim daha cok dezavantajlari. mesela bir surum yuklu. onu kirdigimda/kirdirdigimda yeni versiyonlardan yararlanabiliyor muyum yine ? atiyorum 3 var bende, sonra 4 cikti, onu yukleyip/yukletip tekrar orjinal ve guncel haline getirebiliyor muyum psp'yi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 evet yararlanabilirsin, custom fw yükleyeceksin zaten. yeni fw ile beraber custom fwsi çıkıyor update ediyorsun dosyaları atarak falan. o aşamaya gel sen hele birde yaparız merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 film izlemeyeceksen veya bilgisayarın elinin altındaysa 8 gb çok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar