MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 evet aynen yukarıda yazdığı gibi. kaydedilmiş bi 8 mm lik videoyu nasıl çekerim?[signature][hline]So take me, don't leave me Take me, don't leave me Baby, love will come through It's just waiting for you [i]My Website,My playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 kendim çekicem diyorsan bayağı bir zorlanırsın. ama bir film stüdyosunda filan çekerler sanıyorum. onu oynatabileceğin bilgisayara bağlanabilen bir alet lazım...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 TV kartı ile bağlarsın kameran olması gerek.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining XTR PEDAL:2 WHEELS,2 PEDALS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: Halfmumi, 04 Nisan 2004 00:40 tarihinde demiş ki: TV kartı ile bağlarsın kameran olması gerek. tamam kamera var?kesat var film var ne yapıcam?[signature][hline]So take me, don't leave me Take me, don't leave me Baby, love will come through It's just waiting for you [i]My Website,My playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 git kasteçiye çektir 20 milyona[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 bi video + bi televizyon kartı + bi tv capture programı ile iyi kalitede çekim yapabilirsin. şöyleki video u mümkünse dijital çıkıştan telezyon kartına bağlarsın sonra mpg capture yapabilen bir programla onu kaydedersin sonra da virtual dub veya windows media encoder la sıkıştırırsın. tabi bu capture işlemini eski bir makinada yaparsan yeterli kalitede sonuç alamayabilirsin sanırım p3-800 civarı bişey işini görür.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: LevieMaxilack, 04 Nisan 2004 00:41 tarihinde demiş ki: said: Halfmumi, 04 Nisan 2004 00:40 tarihinde demiş ki: TV kartı ile bağlarsın kameran olması gerek. tamam kamera var?kesat var film var ne yapıcam? Tv kartındaki Video in girişini,kameradaki çıkışa bağlıyacaksın..Kamerada mutlaka çıkış vardır.. Birde kablo lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 yannız yeni kameralar direkt tv kartsız aktarabiliyor bilgisayara[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 kalitenin bozulmaması gerekiyor.film olacak da. üzerine ses efektleri falan yazılacak o yüzden capture işi biraz zor.[signature][hline]So take me, don't leave me Take me, don't leave me Baby, love will come through It's just waiting for you [i]My Website,My playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 eğer konu 8mm değil de dijital makine olsaydı söylenenler doğru olurdu tabi. ama 8mm'yi tv girişinden nasıl bağlayacaksın onu bilemiyorum. hadi bağlasan bile tv capture programı kullanırsan 8mm filminden çok ortaçağda çekilmiş bir filme benzeyecektir. tavsiyem kendin çekmemen yönünde..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar