sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 internetten birşeyler aldım, ödemeden sonra vazgeçtim iptal ettirdim, paranızı tekrar kartınıza yatırdık dediler, ama kartın limitine bakınca bir değişiklik görmedim, mesaj attım, bu işlem bankanız tarafından bir kaç gün sürebilir dediler, limit hemen lazım, bu sürenin ortalama kaç gün olduğunu biliyomusunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ortalama 24 saatte falan düzeliyor bugibi durumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 3 yada 4... kasimum 5... hafta sonuna gelirsen ayrı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 cumartesi geri ödeme yapıldı o nedenle hafta sonunu bekledim, bugun baktım henuz ödenmemiş, 3 gun daha bekleyem olamdı bankayı arayam o zaman. teşekürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 İşlemler birkaç işgünü içerisinde oluyor benim bildiğim , hafta sonu sayılmıyor yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bugun limitime eklendi, yani 2 iş günü sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar