Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Macera devam ediyor....


Kumadam

Öne çıkan mesajlar

İyi geceler,
başlıktanda anlaşılacağı gibi, macera kaldığı yerden devam ediyor,
Geçen haftasonu cts.'yi pzr.'a bağlayan gece maceranın ilk bölümü herşeye rağmen -TT ve diğer aksaklıklar- grup dağılmış olsa da devam etmiş ve Dr.Dark'ın "Loot" yeteneği ile "Golden Skull" un kazanılması ile son bulmuştu.
Bu haftasonu kaldığımız yerden devam ediyoruz, artık maceranın ikinci aşaması olan kısma geçebeliriz,
Peki ne öneriyoruz,
1* daha çok ölme şansı,
2* herzamanki gibi eğlence,
3* bunun halen daha bir Liche şakası olmadığını,

Evet...

Toplanma yeri: Moonglow bankası - Trammel
Toplanma saati: 00:30 pazar (Kanada saatini lütfen oradaki arkadaş hesaplasın işte..oraya kadar gidebildiğine göre matematiği de vardır) :) - alınmayalım-

Bir önceki post'da ki tüm kurallar geçerlidir.

Kumadam of Moonglow
hala "Liche"[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bir hanımla pazarlık yapmam lazım birazdan gelince, hoş bende pazar günü geçen sefer kaçırdığım A2 ehliyeti için sadece direksiyona gireceğim ama benimkisi kolay, gece uykusuz kalmanın herhangibir sakıncası yok.
Yinede bu akşama doğru belli olur benim durumum birazdan.
Omadı haftaya öteleriz, zaten dark'da baymıştır orada, sanırım skull collector oldu...en sonunda..[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese iyi akşamlar,
Geçen hafta bazı sorunlar nedeni ile post'a bir cevap veremedim ....
*!acaba çaktılar mı kılıbıklığı*
Öncelikle geçen haftasonu plansızlığı için özür dilerim. Ama bir yandan da şöyle düşünmek lazım Sosaria'nın en güzel adasında biraz zaman geçirmiş oldunuz. Ayaklarınıza sağlık.
*yerse*
Gelelim bu haftaki plana,
Eğer halen daha bu aktiviteyi gerçekleştirelim diyorsanız, yukarıdaki ilk post'da yer alan duyurunun tarihlerinin güncellendiğini düşünebilirsiniz.
Halen daha Kanada saat farkını lütfen sormayın gerçektende bilmiyorum :)

Ölümsüz kalın
Evil Lord Kumadam of Moonglow
Liche
Member of the Order of Ebon Skull[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JeanPaul, 20 Mart 2003 21:10 tarihinde demiş ki:
Ben varim. Heyecanla bekliyorum. Kesin gelecegim bir [/b]telekom azizligi[b] olmaz ise :)[hline]Ride to live, Live to ride...


Hey....

Bu benim kaçış sözümdü :)[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam OSI UO'cuları.. Bu hunt işine uzunca bir aradan sonra bende katılıyorum, hepinizi beklerim, Kumadama ve yeni dostlarımıza sevgiler.. Bu arada hunt saati bu gece 01'dir, ama erkenden Mglow Town Bank'te buluşmak üzere..[hline]Chivalry'nin kitabını yazdım, hemen oyuna koymuşlar! Bu kadar olur yaa!
- Paladin Lord Corneilius of Moonglow Felucca
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Off offff diyerek basliyim. Resimler de asagida :)

Aksiyon super basladi. Herkes 1 gibi glow bank'de bulustu. dark gerekecegini dusunerek bir adet beetle getirdi ve herkes icine kara gunleri icin sakladigi, bilumum reg'leri yigdi. Ornegin ismi lazim degil bir arkadas 500'er tane reg koydu. Ama sigmayinca geri aldi 100'e indirdi. Ben de 100'er tane koydum. Tabii ilerde bunu unutmam gerektigini dusunmemistim :)

Foto cekimi :)

Kim kimdir:
Fotografci yakisikli mavi elbiseli olgun adam: Jean-Paul bendeniz
Senenin buyucu modasi kirmizi robe'lu: Mandrake
Yesillim Buyucu: Baran (Baran kim? :)
Parlayan Necro: Brondwel
Musluman Necro ama burda buyucu: Kumadam (aka Neverlander)
Ortadaki Kilic Kalkan Buyucu, Bocek Sever: Dark (aka lich-lover bknx ilerki safhalar)



Iste macera baslamadan once herkes mutlu. Bir muddet sonra lanet okuyacagimiz bir bocegi arkadaslar sevmek istiyor. Hatta bocegi severken foto cek diyor haha :) Pisman olacaklar ! :)



Ders-1: Bocek sevilmez !



Evet bocek sevildikten sonra yola cikildi. Ama ne yazikki garip bir yerde oldukca darbe aldik ve dolayisi ile bocek oldu. Icindeki bir ton reg de nereye gitti acaba :) Foto cekemedigim icin yok ama ozetliyim.

Bocek olur. Jean-Paul gider bocek getirir. O bocek de olur. Dark gider bocegi res eder. Yine olur. :) Bu boyle devam eder. Tabii butun bunlari korumak ve heal etmek icin arada baska olumler de olur. Bocek ugruna cok hasar verdik yani. :)

Devaminda:

Daha once gecmistik uzerinden ozet. Golden Skull almis idik. Bu yuzden ferryman oldugu yere gittik. Ama icimizden bir allahin kulu ferryman'e ne yapacagimizi bilmiyor. Neyse birkac ufak tefek hasardan sonra feryman'e golden skull nasil verilecek ogrenilir. Burada ne yazikki foto cekemedim bir adet skeletal dragon cikiyor ve ... OoooOOoo. Her daim Energy Vortex hazir tutulacak. Ayni anda Skel Dragon, Lich Lord ve Rotten Corpse cikabiliyor. Aradaki Restless Soul'lar cok zayif



Bayagi bir vakit gecirdik orda tikis tikis. Sanki asansor bozulmus icinde kalmisiz gibi. :) Ve basari. Adam (yani ferryman cikti ortaya) goremiyorsunuz di mi? Evet :)



Tabii ferryman cikti ama dedigi tek sey, "only the dead may cross". Ne yani simdi once olmemiz mi lazim? lol :)



Neyse sonucta golden skull verlir. Herkes gemiye teleport edilir otomatikman. Aaaa o da ne? Zavalli 2 kisi geriye teleport edildi? Ama niye? Nasil yani? Niye atildi bu kisiler?



Ben kaldim geride. Beni almadi. Sonrasinda Dark geri dondu, elindeki bir skull'u daha kullandik, yine geriye teleport. Sonra bir skull daha. Yine geriye teleport. Toplam 3 skull ve Jean-Paul gemiye binemiyor.



Arkadaslar karsidalar. jean-paul geride. Dark'in Beetle yine olmus. Bu sefer Dark yeni bir beetle almaya gider. Bu sirada gitmeden once Dark surekli bagiriyor, invis olsana invis olsana invis olsana yaw. Hehe tabii mumkun olsa seve seve :) Neyse sonucta invis olabildim, bir de ne goreyim: Bana 1077 stone'luk canta verdi icinde reg'ler. Mouse ile click edip hava da tutuyorum. Oyle bekledim. Parmagim uyusuyor idi :) Sonra gelip aldi. Ne ile? Beetle ile. :)



Bu arada jean-paul GM bekliyor. Sikayet edecek. Arkadaslar ise gecmisler karsiya ama ortalik Arizona Colu gibi. Bombos. Tam takir. Spawn filan yok. Hidden room yok. Dark father yok. Sadece bandage spawn var :)

Hidden room Bondwel tarafindan bulunur. Bundan sonraki kisimlar telsizden sadece sesli yayin :)

(sansli arkadaslar arasindan resmi cekebilen varsa paste etsin) :)

Karsi tarafta spawn yok. Skull yok. Beetle yok (orda kaldi). Toplanip yeniden gidilecek. Ama once skull icin kemik toplamak lazim. Yapabildigimiz en iyi sey Moonglow'da toplanabilmek. Yine toplandik.



Dark bize dedi ki, "abiler cok kolay bir oda var. Ben tek basima yaptim, 1000 tane kemik 15 dakika'da ok hadi gidelim". Dark'a guveniriz. Onunla her yere gidilir. :)

Oha !



Ve Yuh ! Yani ! Dark hala sakin sakin bundan sonra kapinin nasil acilacagini bilmedigini soyluyor. Tabii onemli olan kapinin nasil acilacagi degil !



Onemli olan kapinin nasil ustune kapandigi, her yerden deli gibi zehir yagdigi ve nasil oldugun. Bu kisimla ilgili foto olamadi bende. Cunku olmek ve dirilmek ile ugrastim. Felaket bir yerdi !

Sonuc?

Moonglow'da toplanmak :)

[img]http://image1ex.villagephotos.com/19226

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçektende çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık,

Gezinin diğer yerleri için foto lar bende, ama birisine bunları aktarayım icq'dan da yerleştirsin bende hala bir web sitesi yok çünkü.

Bu işe gönüllü birisi varsa lütfen bana ulaşsın.

ICQ: 341207046

Herşey için çok teşekkürler, çok güzel bir gece/sabah geçirdim, katılan herkese teşekkürler.

Bu geceleri sıklaştırmak dileğimle.

Evil Lord Kumadam of Moonglow Felluca
Liche[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:.

"Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ehueh süperdi saat 5 ti bilgden kalktım,lol annemin bi surat ifadesi wardı beni bilgden kalkarken gördü tam evlere şenlik :)


-Beetle sucks,sucks deep,ehue geçirdiğimiz sürenin 4 te 1 i beetle la uğraştık
-5 kişi gemiye binicez diye aynı yerde durup sevgi yumağı oluşturursakio sırada skeletal dragon dibinde çıkarsa 3 kişiyi alır aşşa :),sonra devilde öldür,Mandrake l33t skilleri sayesinde kurtulur :)
-lol dark çok kolay 15dk da hallederiz şu odada derse o odaya girme !!yoksa 40 tane liche spawn olur,l33t skillerin bile seni kurtarmaya yetmez :),dop dark ta içeri girmeden dışardan zevkle seyreder ölmeni.Hani resimde yerde siyah liche cesetleri warya(dark father deniyo onlara),işte ben odaya girdiğimde kapı üstümden kapandı,o lich lerin hepsi spawn oldu,bi de non stop poisonous gas fışkırıyor odanın her yerinde :/

neyse artık haftaya doom expert olarak gidicez,lol sonunda becerebiliriz işallah[hline]Lord British Sucks
This song is for anyone........fucky
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 23 Mart 2003 06:15 tarihinde demiş ki:
Heh haftaya bende gelirim :)

bu arada baran = devil forumlardaki[hline]Prince"Kazuyama" Cratty

je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne



Ah anlasildi. Ben de Dark surekli "dev oraya, dev buraya, dev gelsene, dev nerdesin" gibi cumlelerini anlamaya calisiyordum :):)

Zaten surekli bir kimlik krizi yasiyorum. Bazi arkadaslari forumdan ve dolayisi ile forum isimleri ile bazi arkadaslari ise sadece ingame isimleri ile taniyorum. Sonra char degistiriyorlar dumur tabii.

Sardok kim mesela? :)

(bu sakaydi) :)[hline]Ride to live, Live to ride...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sabahleyin uyandigimda (daha dogrusu simdi, yani oglen) aklima 2 sey daha geldi.

- Lich'lerin oldugu "15 dakikalik solo, basit odadan" anadan uryan kacisim. Anca elbiseleri toplamisim cantaya. Kaciyorum. Tam o sirada kapidan cikabildim sevindim, birden kendimi bir yere teleport edilmis buldum. Ilerdeki odaya. Kimse yok. var olan sadece her turlu yaratik. Nasil olmedim ben bile sasirdim
- Bir digeri, tam kapinin kenarinda duruyorum, kapi acik. Acikliktan EV atiyorum. Birden kapi kapandi, hani ruzgardan kapanir ya. Ve beni iceri itti. Click Click Click "door is locked" Allam ya kufur edecektim ama forum kurallari :) Ikinci kere zehir odasina dususum boyle oldu. Bu sefer Dark invis etti.

Ve ekler:

- GM Hide olmak bir ise yaramiyor. Cunku dar mesafe. Bunu aci bir sekilde ogrendim. Invis-Targetself macrosu yapmak lazim sanirim.
- Kosarken klavye ile yazilamiyor. Ses aktarimi istiyorum :P[hline]Ride to live, Live to ride...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eheh yok anlatmama gerek yok zaten sen anlatmissin da, o odadaki olumunuzden niye ben sorumlu tutuluyorum onu anlamadim, pek onemli olmasa da.
yani o `15dk da 1k bone` maceramiz bana gore soyle gelisti.
size sadece bir oda var orada cok cabuk bone cikiyor, gelin diye gate actim, sonra gateden gectik gecer gecmez 5iniz birden farkli yonlere dagildiniz, herkes kendi kafasinda ev atmaya buyuler sacmaya vs. basladi. gelin yahu alakasi yok onlarla diye zar zor o odanin oldugu tarafa dogru toparladim, bu sefer herkes ben ne dicem beklemeden hurraa kosarak beni gecti odaya daldi. sonra haliyle spawn aktive oldu ve siz invis cekmek yerine 30 tane spellcaster yaratiktan 20x20lik bir odada kosarak kacmayi denediniz :>
ehe yok yani onu gectim hadi bilmiyodunuz oldunuz de, madem benim niyetim sizi o odaya sokmak idi neden ben spawn sirasinda disarda sizi seyrediyordum da siz icerde bogusuyodunuz ki? neyse yani bir daha ki sefere ders olur biri sizi gate acip bi yere goturdugunde once beklersiniz adam ne diyor dinlersiniz, dinlemezseniz de her tehlikeye karsi gozu acik olur, ayrica olunce kimseyi suclamazsiniz :>

ha ben orada kapilar nasil acilacak bilmiyorum demedim. bildigim bir yer orasi. mantigi basit. bir oda. icine biri girip ilerleyince kapilar kapanip kitleniyor, odaya zehirli gaz saliniyor ve black guardian spawni cikiyor. black guardianlarin hepsinin olmesi gerekiyor, yoksa sure gectikce odadaki poisonun leveli yuksekliyor lethal`a kadar. black guardianlarin hepsi olunce kapilar aciliyor, gaz bitiyor.
benim bilmiyorum dedigim sey icerde sadece 1 tane young char olunca ve canli 10 tane black guardian olunca spawnin nasil bitecegi, cunku oyle bir tecrubem olmadi. nitekim bu sefer de invis bir mage varmis icerde o vortexledi de bitti spawn.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yaw, isin sakasindayiz biz. :) Dediklerin tamamen dogru. Bi daha sefere dersimizi aldik :)

- Hide sux, invis rules
- Her taraftan matrixvari poison gas cikarken invis bir ise yaramiyor, resist rules
- Bilmedigin bir odaya dalmayacaksin, kahramanligin anlami yok :)
- Bir odadan cikamadigin zaman dua edeceksin odada senin gibileri olsun
- Ilk kurban sen olmayacaksin ! :)

:)[hline]Ride to live, Live to ride...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dedim zaten basta pek onemli degil, ama gercekten dark bizi getirdi oldurttu diye dusunuyorsaniz olmaz yani :>

eheh sonuc olarak eglendim ben, hem de iyi tecrube oldu. 4 golden skull harcadik ama onemli degil gercekten, dedigim gibi o odada cok kolay cikiyor 1k bone. artik biliyoruz sonucta gauntlet nasi bi yer vs., bir dahaki sefere isimiz cok daha kolay olucak. ustelik stinkyi de cagiricam, ona o kadar guveniyorum ki tek basina alir yani o dark fatheri :>
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dark-dr, 23 Mart 2003 13:55 tarihinde demiş ki:
dedim zaten basta pek onemli degil, ama gercekten dark bizi getirdi oldurttu diye dusunuyorsaniz olmaz yani :>

eheh sonuc olarak eglendim ben, hem de iyi tecrube oldu. 4 golden skull harcadik ama onemli degil gercekten, dedigim gibi o odada cok kolay cikiyor 1k bone. artik biliyoruz sonucta gauntlet nasi bi yer vs., bir dahaki sefere isimiz cok daha kolay olucak. ustelik stinkyi de cagiricam, ona o kadar guveniyorum ki tek basina alir yani o dark fatheri :>


Yaw hakkaten alindin ise ozur. Dedigim gibi isin sakasi bu. Bizi oraya sen getirttin ama olen biziz sonucta. :) Tabii oraya gitmeden once hic detayli konusmadik, biz de 15 dakika solo kolay diyince, beklentiyi kolay tuttuk ve daldik. Hata budur. Ama olmekten de hic gocunmadim. Tam tersine eglenceli. :)

Kesinlikle super eglenceli idi. :) Herkese tesekkurler.

Buying Beetle :)[hline]Ride to live, Live to ride...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...