Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu ne biçim çile yeter artık!!!

pontipati

Öne çıkan mesajlar

İzmir Hatay'da cumartesinden beri akşamları su miktarı parmak kadar oluyodu, gece 5'ten sonra düzeliyodu, şimdi bütün gün böyle, allahtan tamamen kesik deil, izsuya baktım tahtalı barajında pompa arızalanması mı ne varmış, ne zaman biteceği de belli değil, ne biçim bir iştir anlamadım.Onlarda haklı ama yani bir değil iki değil önlem alsınlar artık ya bune ya!
Sosyal ağlarda paylaş

devenin "nerem doğruki" muhabbetine deve yerine türkiyeyi koymak lazım. bigün elektrik gider, soraki gün internet, sonra su nası bi ülkede yaşıyoruz vallahi anlamak mümkün değil.

bide bugün bakırköye gidiyordum, incirli caddesini bilen bilir gidiş geliş 2'şer şerit arada kaldırım tipli bişey var yolu ayırmak için, yahu gidilen taraftaki çöp kamyonuyla, diğer taraftaki otobüs kaza yapmış ve çöp kamyonu tüm yolu kapatacak şekilde yatay duruyor. 40 saat düşündüm bu kaza nasıl olmuş olabilir diye hani ancak çöp kamyonunu öküzsel bi mıknatısla kaldırcan yan döndürcen yolun ortasına koycan koyarken arka tarafı ordaki otobüse çarpacak falan böyle bişey olması lazım. ülkede yaşayan insanlar daha düzgün değilki yetkilisi olsun. böylede bağladım konuyu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...