pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 İzmir Hatay'da cumartesinden beri akşamları su miktarı parmak kadar oluyodu, gece 5'ten sonra düzeliyodu, şimdi bütün gün böyle, allahtan tamamen kesik deil, izsuya baktım tahtalı barajında pompa arızalanması mı ne varmış, ne zaman biteceği de belli değil, ne biçim bir iştir anlamadım.Onlarda haklı ama yani bir değil iki değil önlem alsınlar artık ya bune ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 said: bune ya! ben de anlamadım nedir bu? sanırım sular düşük debiyle geliyor eve.. böle kısık kısık akıyor.. öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Ehehe dün duş alayım diye banyoya girdim, baktım sidik gibi akıyo, avcuma doldurup kafamı yıkadım, çıktım. Ardından epey saydırdım hazretlerine. En kısa zamanda düzelmesi dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 sular 4 ay belej olcakmış izmirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 1,20 olan metreküp fiyat 0,10 a inecekmiş, bu yüzden 4 ay fatura yollanmayacak, 4 ay sonunda toplamı gelecekmiş, 4 ay da ortalama bir vakit, arsenik arıtma sistemi kurulup çalıştırılana kadar, tahmini 4 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 nasolsa gavur izmir abdest almıyo suya gerek yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 garibin çilesi ölünce bitermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Hani ucuza ya sular orda, tankerle insanlar su cekiyo, baska tarafa goturuyo. Arsenik yuzdesi yuksekmis falan hikaye... Kimsenin umrunda degil, herkes "ucuz su" gozuyle bakiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Kovaya su doldurup öyle yıkanın :) küresel ısınma su sıkıntısı falan var zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 narlıdere deyim ben bizde hic akmıo sıkıldım her ay mutlaka bi sular kesilio bizde 1 yıldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Tahtalı barajında pompa arızası varmış yazıyo, ne zaman biteceği belli değil vatandaşlar zaten şehir suyu kullanmıyolarmış, hazır su alıyorlarmış arsenikli su diye.Ulan boklu su desen gene içerler arsenik de arsenik..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 bornovada dün gitti akşam vakitleri, sonra bi daha hep vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 devenin "nerem doğruki" muhabbetine deve yerine türkiyeyi koymak lazım. bigün elektrik gider, soraki gün internet, sonra su nası bi ülkede yaşıyoruz vallahi anlamak mümkün değil. bide bugün bakırköye gidiyordum, incirli caddesini bilen bilir gidiş geliş 2'şer şerit arada kaldırım tipli bişey var yolu ayırmak için, yahu gidilen taraftaki çöp kamyonuyla, diğer taraftaki otobüs kaza yapmış ve çöp kamyonu tüm yolu kapatacak şekilde yatay duruyor. 40 saat düşündüm bu kaza nasıl olmuş olabilir diye hani ancak çöp kamyonunu öküzsel bi mıknatısla kaldırcan yan döndürcen yolun ortasına koycan koyarken arka tarafı ordaki otobüse çarpacak falan böyle bişey olması lazım. ülkede yaşayan insanlar daha düzgün değilki yetkilisi olsun. böylede bağladım konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 adanada dolu su var missss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar