Tron Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 merhabalar; şu sıralar monitör arayışı içerisine girdim. apple ın 23 inç sinema hd modeli monitörünü bir pc'ye bağlamak istiyorum. acaba 8800gt ekran kartı ile bir uyumsuzluk gösterir mi? teşekkürler... http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/wa/urunDetails?urun_id=M9178ZM%2FA
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 appleın yeni monitörleri artık hemen hemen her donanıma uyuyor bundada dvi bağlantı var o yüzden sorun çıkarmaz.
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 guzel bir monitor gercekten odana koysan bir plazma gibi film oyun muthis valla
ohm Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bence alma yazik edersin apple yeni monitorleri 1-2 ay icinde piyasaya surecek canin acir:D
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 sadece monitor icin aliyorsan apple alma bence. o fiyata daha guzel hdpc monitor bulabilirsin.
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 S-IPS panel istiyorsan apple iyi bir seçenek ama grafik/video işleri için kullanmayacaksan, daha çok özelliğe sahip bir monitör daha mutlu eder seni. Apple'larda HDCP de yok ayrıca. Apple monitörlerin gecikmesi de 14 ms bu arada. Bir de Apple alırsan WinACD kurmayı unutma windows kullanıyorsan.
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mino said: S-IPS panel istiyorsan apple iyi bir seçenek ama grafik/video işleri için kullanmayacaksan, daha çok özelliğe sahip bir monitör daha mutlu eder seni. Apple'larda HDCP de yok ayrıca. Apple monitörlerin gecikmesi de 14 ms bu arada. Bir de Apple alırsan WinACD kurmayı unutma windows kullanıyorsan. abi öyle diyorsun da arzu ettiğim büyüklükte grafik/ video monitörler de (mesela eizo) 2000 eurodan başlıyor.
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Eğer o tarz bir monitör istiyorsan Apple'dan ucuzu yok gibi. Panel tiplerine göre (S-IPS, H-IPS) belki daha uygun monitör (çok az ihtimal de olsa) çıkabilir. Ben 23" kullanıyorum halimden memnunum. 90w güç harcıyor.Bazen keşke 30 alsaydım diyorum gerçi ama hem sağlam güç harcıyor (150w) hem de pencerede oyun açmak hoşuma gitmiyor. Bu arada Apple monitörler 2009'da revizyon görecekler, eğer çok acelen yoksa LED aydınlatmalı monitörleri bekleyebilirsin.
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Fiyatlar uçuktur ama apple'ın yeri ayrıdır. Sessiz ve kaliteli monitörler yapıyorlar. Şekil şeval olarakta 10 numara zaten. He bencede o para ona verilmez. Fiyat performance açısından çok daha iyi monitörler var. Oyun oynamak için hele hiç değmez.
Öne çıkan mesajlar