Sensible Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Valla hepsini okumadım yazdıklarının ama o" çocuk yoğurdu" reklamını yanlış anlamışsın orada çocuk şarkı sölicek diye koyulmuş o oraya elektroya konmamış yani[signature][hline]Kolayoyun Cloxinia UO Shard ----------------------------------------- Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ...de ben elektro gitara takılmış herangi bi kablo göremedim. Nerden ses çıkarmayı düşünüyo çocuk?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Sensible, 02 Nisan 2004 13:03 tarihinde demiş ki: Valla hepsini okumadım yazdıklarının ama o" çocuk yoğurdu" reklamını yanlış anlamışsın orada çocuk şarkı sölicek diye koyulmuş o oraya elektroya konmamış yani Hiçte öyle değil SEn yanlış anlamışssın asıl. Bal gibide mikrofonu gitara dogru çeviriyo kro.[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Garanti'nin ganigani reklamı çok güzel. Normalde pek reklam izlemem ama nedense bunu sonuna kadar izliyorum. Orda oynuyan adamın ismini bilmiyorum ama çok güzel rol yapmış... Bide Cem yılmaz'ın reklamları çok güzel. Adam'ın oynadığı her reklam deli gibi izleniyo. Bütün reklam ajansları peşindedir o adamın kesin. Zaten acaip para kazanıyor, bide reklamlardan götürüyo OOhh..[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." //? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 abi size baba diyebilir miyim? ben senin dayınım haha :)[signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 reklam arası film seyrede seyrede aslında seyredilecek tek gerçek şeyin reklamlar olduğunu farkediyorsunuz.yani bi yapı kredi reklamlarını hatırlasanıza.esas oğlan askerden terhis olur,güle oynaya yola çıkar,sonra evde bekleyen anne ve babası görüntüye gelir,çocuğun resmi yere düşer kırılır ve DINK reklam bitiverir.herhalde insanlar dallas'ta bile bir sonraki bölümü böyle beklememişti.ne spekülasyonlar yapılmıştı hatırlıyorum da. neyse şimdi reklamlar :tebrikz:[signature][hline]*!Birde bakar ki kimseler kalmamış...* [Bu mesaj barasar tarafından 04 Nisan 2004 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar