Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 burtonesk said: ajikal said: sesu kızma bu kadar ya değmez,bende dün geceden beri kız-erkek ilişkisini tartışıp duruyorum.dün gece ne istiyo bu erkekler bizden başlıklı topiğinde adı gecen arkadaş bendim,dünden beri kendime gelemedim,bi gün gelicek bi zamanlar hor gördüğünüz bi kız vardı diye karşılarına çıkıcam sechil değil miydi o? sechil in bahsettiği nişanlı çift bendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 tek başına çift sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ahahahaha lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 çok bayıkmışsınız o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Seviyorum ya kızları güldürüolar... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sakin sakin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ajikal aynı benim hatun gibi davranmaya başladın bu arada :) Demek oluyor ki geneliniz aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Of saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hande yenerci gülşenciymiş bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Purgatory_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kızlar erkeklere oranla daha duygusal gerçeği var evet ama bnce bundn önemlisi erkek ve kızlarn takıp takmadığı şeylern genl olark farklı olması,,bu yüzdn kızlarn üzülüp sorn yaptığı bi çok şey erkeklere saçma vaya sıkıcı geliyo,, ama bazı kızların gıcıklığı da kabul edlmli tabi ki,, her zamn depresyon takınan ters cevaplar verip her şeye ağlayıp zırlayan kızlar da yok değil.. nasılsın sorusuna kendini iyi hssetmeyerk "iyi saol sen" desen bile karşındaki iyi olmadığını bilp ona göre davrnmaya çalışır ama "kötü !"diyen ya da "ööööö deyip ağlamaya başlayan kızlara da gıcık olunmaz mı ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 vallahi yahu komikmişiz lan o zaman tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 EzerGecer said: ajikal aynı benim hatun gibi davranmaya başladın bu arada :) Demek oluyor ki geneliniz aynı :) Lol.Hadi kurunun yanında yaş da yanar diye bi söz var ama. Sen kurunun yanında 3milyardan fazla kişiyide yaktın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hande yener ve gülşenden nefret ederim,önyargılı ve genellemeci olmayın erkekler!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ajikal said: hande yener ve gülşenden nefret ederim,önyargılı ve genellemeci olmayın erkekler!!!dün sechil dedi vallahi bilemem. hepimiz aynıyız bi de=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ajikal o gece o evde neler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Purgatory_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bi kız olarak genelleme yapmanzdan bn de rahatsz oldum :) bu konuda gocnmuyorum öyle değilm çünkü ama yine de genelleme yapn bi erkekle karşılşmk da istemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kayda değer bişey olmamış=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hande yenere laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ajikal said: hande yener ve gülşenden nefret ederim,önyargılı ve genellemeci olmayın erkekler!!! Genelleme erkeklerin kanında olan bişey. Tıpkı duygusallığın sizin kanınızda olması gerçeği gibi. Ama her zaman genelleme yapmak iyi değil."Kız değilmisiniz hepiniz aynısınız" gibi bişey demek mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 one, kadın ruhundan anlıyorsun. çok etkileyicisin bebeyim. ama kız nişanlı maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 burtonesk said: one, kadın ruhundan anlıyorsun. çok etkileyicisin bebeyim. ama kız nişanlı maalesef. Ne alaka? Yazmaya çalıştığım şey başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hani beynimizin sadece 20%ini kullaniyoruz derler ya, bence kalbimizin de sadece 20%ini kullaniyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ooo ben ikisinin de %90 kullanıyorum süferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 defol git şükrü ahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar