Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafam karışık

_ClymoR_

Öne çıkan mesajlar

Bugünlerde ne bileyim içim sıkılıyo.Nasıl anlatsam sürekli durgun bi haldeyim öyle heyecanla telefonu elime alıp aradığım bana çok şey öğreten sevgilimi bile arayasım yok yatağımdan cıkıpda biyere gittiğimde yok zaten laptopla yatağın içinde yazıyorm su an.eskiden mutluluk veren çoğu sey mutluluk vermiyo boşlukta gibiyim aslında kafama taktığım belirli seyler var bu yüzdenmi neden bilemiyorum yani tek sorunum sevgilimle olan ilişkim değil aileme biçok kişiye karşı değiştim ama yinede onlardan kopmak istemiyorum ne yapmam gerek yardım edin lütfen ya...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bi bucuk yıldır sevgilim de ne bileym eskiden brbirimize karşı daha sorumluyduk daha çok sahipleniyoduk fakat bazı istemediğm seyler yapıyodu ne bileym çok sıcak bi insan öyle herkezle iletişimi var benimde açıkcası hoşuma gitmiyo öyle herkezle görüşmesi o yüzden bende kendimi kasmayım salla dedimde öyle yapınca böyle oldu bilemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorunları yaşıyordum ki hala yaşıyorum.
1. sebep yaz olması.
Yaz mevsiminden nefret ederim. Çünkü sıcaklık insanı mayıştırıyor.
Bunalıyorsun, mayışıyorsun birşeyler yapmak istemiyorsun. Çünkü hava sıcaklığı 82 derece olunca "YETER LAN BÖEEEE" diyip klima karşısında böcekleşiyorsun.
Denize gitsen birşeyler yapsan gene birşey farketmiyor.
İlacı ise : Sonbahar
En sevdiğim mevsimdir. Ne sıcak ne soğuk. Yağmurlar başlar çok güzel bir mevsimdir. Ki uni muni başlar. Sonra "ulan bi hafta sonumuz var eğlenelim" dersiniz o hafta sonlarıda öyle bi eğlenirsin ki "en kötü günümüz böyle olsun eağbiee" bile dersin.
Çünkü sonbahar gibi iş güç okul başlar insanların vakti kalmaz uğraşıcak şeyleri olur. Haliyle 1-2 günlük tatilleri iyi değerlendirmeleri gerektiği için ister istemez o tatiller efsane geçer ve çok eğlenirsin.

2. sebebi ise aynı şeyleri yapmaktan sıkılmak.
Aynı yüzleri görmekten, aynı şeyleri yapmaktan ve aynı yerleri görmekten sıkılırsın. Hevesin kaçmıştır değişiklik ararsın fakat ne aradığını bilemezsin ki bu en boktan histir. Direk boşluktasın(blackout yaşadığın bölümdür).
İlacı ise basit : başka yerlere gidiceksin, yeni yüzler tanıcaksın fakat utangaç biriysen tanışamam ben yapamam diyorsan çok piç bi arkadaşını bulacaksın onunla beraber bi yerlere gidip insanlarla tanışacaksın yada ne bileyim bi dersaneye falan başla yeni ortamlara gir.
Mesela şuan ben bu moddayım aynı şeyleri yapıp görmekten bıktım. Bu yüzden başka bi yere gitmeyi planlıyorum.
Ki kesin öneririm bu olayı. Neden?
Adam akıllı konservatuar çalışmalarına başlıyacam fakat başlayamıyorum. Çünkü ister istemez kendime engel oluyorum bir çok sebepten dolayı. Haliyle burda ki heryeri gördüm birçok insan tanıdım yapabileceğim herşeyi yaptım. Hani tecrübe edincek birşey kalmadı. Ve başka bi yere gitmem bazı şeyleri tetikleyecek ve yapmak istediklerim için fırsatlar çıkacak karşıma.
Haliyle yeni insanlarla tanışacağın için kendine dahada bi çeki düzen vermen gerikecek.
Yeni hayat yeni tecrübe demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

böyle durumlarda kimyasal kullan olmadı marihuana o daha doğal...kimyasalda kesmiyosa altın vuruş yap.
şaka şaka
hocam o birazda yapıcak bişi bulamıyosun bian anlık bi sıkkınlık geliyo bunalıyosun ondan galiba. yani bugün bana öle oldu.
en temizi böle durumlarda çık kendin dolaş mesela deniz kokusunu mu özledin in sahile kendinle yaşa. hatta haşlanmış mısır al sahil kenarlarında bol bol vardır süt mısırı al ye kendine gel

yok kesmez beni öle şeyler diyosan çaar bi arkadaşını alın bi 70 lik koy damardan içini döktürücek bi parça dertleş.
dertleşcek bişi yok die düşünüyosun ama şişede son 3 dublelik nevare kalınca bi açılıyosun
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bu geçici bir dönem ama tek mısırlık, bir şişe rakılık bir iş değil. :) O kadar kısa değil.

Duruma göre bir kaç ayda kendine gelirsin.

Şu an içinde bulunduğun çevreden bir süreliğine uzaklaşmaya bak. Mesela imkanın varsa yurtdışına git biraz oralarda takıl. Sanki hayata yeni başlamış gibi yap.

Mesela ben ne yaptım? Gittim senelerdir oturduğum evi değiştirdim sırf bu yüzden. İnanın hep aynı duvarı, kapıyı, eşyayı, odayı görmek, hep aynı yatakta sabahlamak bile insanı boğuyor. :D

Sen de imkanların dahilinde yaşamında değişiklik yapmaya bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...