codmaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Starbreeze'den enclave/blade of darkness tadında bir action,baya güzel grafikler.En başta "ne bu lineerlik" diyor insan ama sonra ilerleyince baya hoş oluyor.Özellikle karakterin gelişmesi,güçlendikçe zırhına yeni parçalar eklenmesi filan hoş detaylar.Ayrıca oyunda yaklaşık 10 çeşit sword 5 çeşit mace 3 çeşit bow var ve tabi BoD daki gibi çeşitli kombolar yapabiliyoruz.Oyun gayet uzun,29 bölüm.Hikayesi de güzel..E başka zaten birşey kalmadı :D.Alın oynayın derim :).[signature][hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 hanı derlerye denızden babam cıksa ... bende enclave motoruyla ne yaparlarsa yapsınlar alır oynarım yanı ... bu bır bıde paınkıller da enclave motoru 2 super oyun bakalım... alalım oynayalım ...[signature][hline]Kucuk insanların büyük gölgeleri oldugu ülkelerde ... Güneş batmak üzeredir ... Vampire Hunter D Godanilyum potanslarını komplex parametric impulsatorler le guclendırelım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ahanda bunun forumu açacahtum önce bakem dedim açan varmı diye sen açömışım wala ben bunun trailerını izlerken deliye dönmüştüm kessinlikle öneriyom şunun videosunun linkini koyabilirsem bi koyucam bir dk[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 aha ben de şimdi installuyom[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir. In the name of the council ! La'unva Solmai @ Eclipse - SWG. LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 çok kısa bir oyun onun dışında güzel ztn güzel oyunlar kısa oluyor (hö?)[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Haydam bitirdinizmi bilem siz Bismillah desenize biz geriden takip etyoz[signature][hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Raven Morthol ailesinden[Avaturk] Osi Eudan [Raven Sardok] Archer Mage ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Bide oyunda adam biçmekten başka bişey daha olsaydı daha güzel olucaktı. 29.bölümdeyim kılıçtan geçirmediğim tek adam kalmadı, arcade havası var. Geleni geçeni biç.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar