Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saints Of The City - Wotlk ile yeniden..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işte bu fotograflar aysegul ablanın yanında durmusum bende emektar benediction sırtta (hala bankada durur)
saol fotograflar ıcın su pacth lerı yapım gelıcem kısmet olursa 700mb gibi bisi kaldı.

( en ön en sag benim :) )
Mesaj tarihi:

resim dendinde uur bende 3000 tane ss olmus 3 yildir format felan atmiyorum baktim da first kill anub'rekani buldum (yarim saatimi aldim ama degdi :P)

bu arada boss u keserken deepdeath bossun odasinda degildi bossu kestikten sonra gelidi hatta bazi soylentilere gore deep odada olmadigi icin kesmisiş :P

Mesaj tarihi:
msirvan said:
resim dendinde uur bende 3000 tane ss olmus 3 yildir format felan atmiyorum baktim da first kill anub'rekani buldum (yarim saatimi aldim ama degdi :P)

bu arada boss u keserken deepdeath bossun odasinda degildi bossu kestikten sonra gelidi hatta bazi soylentilere gore deep odada olmadigi icin kesmisiş :P

deep odada yok ama sanki odadaymıs gibi yees diye bagırıo chatde :) kapı delıgınden bakıyodu heralde
Mesaj tarihi:
oyle vallahi bı an buraya kadarmıs dedım naxx maceramız ama deepdeath (faho)ın dusmesı ıle oyuna yenı bır soluk geldı ve ne kadar eksık ve ne kadar cok slaker olsada kesmıstık ıman gucu bu olsa gerek
Mesaj tarihi:
Vioxx said:
ıste ya gosu playerın halı baska oluyor saol valla ajan ben senden bı ara alam butun ss lerı :)

ole tabi ajan eski gosulardan kim kaldi bi sen bi ben bide Longshanks vardi onuda kaybetik :D
Mesaj tarihi:
Vay bee SOTC yeniden ha.. Çok sevindim valla... WOW'un en güzel zamanlarıydı :) Ah keşke Ally olmasaydınız.. Bir kere Horde olunca insan vazgeçemiyor... Size bol şans...

FOR THE HORDE! :)
Mesaj tarihi:
Bi ara Raquella diye gnome female mage ile guildinizde bulunmuştum, ege diye bi arkadaştan almıştım charıda, süper bi guildti, yarı ispanyol bi kadro vardı bir de , wow da yaşadığım en güzel zamanlardandı, yardımsever ilgili bi guilddi

Hoşgeldiniz tekrardan wowa SOTC olarak :)
Mesaj tarihi:
zuahaha guild sitesinin adı bende haberiniz olun .uygun teklif verene satarım.
şaka bi yana arkadaşı aramış ediz abi salak bana yeni söyledi ben isterseniz söyelyim siteyi geri alın ??
ilk göz ağrım benimm sotc .. ama sanırım akinelu mu ne vardı guildi dolandırmışlar die duydum :D
miyorel demişti banada doğrumudur kii

http://www.saintsofthecity.com/
Mesaj tarihi:
WoTLK için ihtiyacımız olan classlarda oyuncu alımı yapmaya başlıyoruz.

Holy Paladin
Rogue

WoTLK için hazırlandığımız için , öncelikle classını bilen tecrubeli oyunculara ihtiyaç var. İlgilenenler Sitemizde forum kısmından başvuru yapabilirler. Oyunu bırakmış ama wotlk ile tekrar başlayacak eski dostlarımızada kapımız acıktır.
www.sotc-guild.com
  • Yeni Oluştur...