Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tinu said: Longshanks said: yeni oluşum hayırlı olsun bütün loka marikitalara selamlar Kharel... naber kharel :) iyidir sizlerden naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tinu said: sağdaki ateşin içinde cayır cayır yanan benim karakter.. hey gidi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 işte bu fotograflar aysegul ablanın yanında durmusum bende emektar benediction sırtta (hala bankada durur) saol fotograflar ıcın su pacth lerı yapım gelıcem kısmet olursa 700mb gibi bisi kaldı. ( en ön en sag benim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msirvan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 resim dendinde uur bende 3000 tane ss olmus 3 yildir format felan atmiyorum baktim da first kill anub'rekani buldum (yarim saatimi aldim ama degdi :P) bu arada boss u keserken deepdeath bossun odasinda degildi bossu kestikten sonra gelidi hatta bazi soylentilere gore deep odada olmadigi icin kesmisiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 vael kill yok mu deniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 msirvan said: resim dendinde uur bende 3000 tane ss olmus 3 yildir format felan atmiyorum baktim da first kill anub'rekani buldum (yarim saatimi aldim ama degdi :P) bu arada boss u keserken deepdeath bossun odasinda degildi bossu kestikten sonra gelidi hatta bazi soylentilere gore deep odada olmadigi icin kesmisiş :P deep odada yok ama sanki odadaymıs gibi yees diye bagırıo chatde :) kapı delıgınden bakıyodu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 ıste ya gosu playerın halı baska oluyor saol valla ajan ben senden bı ara alam butun ss lerı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 allahım o anubda ne wipe yedik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 oyle vallahi bı an buraya kadarmıs dedım naxx maceramız ama deepdeath (faho)ın dusmesı ıle oyuna yenı bır soluk geldı ve ne kadar eksık ve ne kadar cok slaker olsada kesmıstık ıman gucu bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msirvan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Vioxx said: ıste ya gosu playerın halı baska oluyor saol valla ajan ben senden bı ara alam butun ss lerı :) ole tabi ajan eski gosulardan kim kaldi bi sen bi ben bide Longshanks vardi onuda kaybetik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Vay bee SOTC yeniden ha.. Çok sevindim valla... WOW'un en güzel zamanlarıydı :) Ah keşke Ally olmasaydınız.. Bir kere Horde olunca insan vazgeçemiyor... Size bol şans... FOR THE HORDE! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 http://www.sotc-guild.com/ Web sitemiz yakında açılıyor ama SoTC nun dönüşü için intro hazırladık.. İzleyin.. SoTC Reborn.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Güzel olmuş herkesin eline sağlık :) +rep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Bi ara Raquella diye gnome female mage ile guildinizde bulunmuştum, ege diye bi arkadaştan almıştım charıda, süper bi guildti, yarı ispanyol bi kadro vardı bir de , wow da yaşadığım en güzel zamanlardandı, yardımsever ilgili bi guilddi Hoşgeldiniz tekrardan wowa SOTC olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 sotc nin ve ercan abinin yeterince gazla yapamayacağı şey yoktur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 bogac ı almayın ya :) Dişçi olcak o :) . Sylvanas allydaki arkadaşlarıma burdan selam eski orc female hunter DOLİS :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 videoyu izlerken gözlerim doldu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Longshanks said: videoyu izlerken gözlerim doldu =( Biz de yeni videoları çekerken gözlerimizi doldurucaz :D.. SoTC came back! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 dolduracaksınız da sen kimsin çıkaramadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2008 Longshanks said: dolduracaksınız da sen kimsin çıkaramadım :D A new Adventurer of SoTC diyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 zuahaha guild sitesinin adı bende haberiniz olun .uygun teklif verene satarım. şaka bi yana arkadaşı aramış ediz abi salak bana yeni söyledi ben isterseniz söyelyim siteyi geri alın ?? ilk göz ağrım benimm sotc .. ama sanırım akinelu mu ne vardı guildi dolandırmışlar die duydum :D miyorel demişti banada doğrumudur kii http://www.saintsofthecity.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 sotc de kimse kimseyi dolandırmadı dolandırmazda. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 WoTLK için ihtiyacımız olan classlarda oyuncu alımı yapmaya başlıyoruz. Holy Paladin Rogue WoTLK için hazırlandığımız için , öncelikle classını bilen tecrubeli oyunculara ihtiyaç var. İlgilenenler Sitemizde forum kısmından başvuru yapabilirler. Oyunu bırakmış ama wotlk ile tekrar başlayacak eski dostlarımızada kapımız acıktır. www.sotc-guild.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Rogue mu lazım? Kasarız B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 her türlü rogue döverim almayalım boşuna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar