Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Ercaaaan dana ercan :D Yeşil başlı ördeğim ben :D gelcen mi wow a olm eve online bozar seni :D Tinu Drakkahn idi ismim, Talgosla aynı guildteydik Anatolia ile birleştiğimiz günü hatırlıyorum, Stormwind'de mage Quarter'da mı ne bir sohbet olmuştu. Biz mi Moon Serpents'teydik te guildler birleşmişti, yoksa Anatolian'daydık ta o guildle mi birleştik orası çok açık değil hafızada. Yaşlandık tabi yaş 30 oldu idare ediver :D... Bu arada sevrerin ilk rank 14ü Gnome Rogue değil miydi ya? Adını hatırlamıyorum ama Ercan abi ikinciydi diye kalmış aklımda.. Neyse birinci olsun napalım, dedim ya hafıza gidip geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Zlaneth said: Ercaaaan dana ercan :D Yeşil başlı ördeğim ben :D gelcen mi wow a olm eve online bozar seni :D Tinu Drakkahn idi ismim, Talgosla aynı guildteydik Anatolia ile birleştiğimiz günü hatırlıyorum, Stormwind'de mage Quarter'da mı ne bi sohbet olmuştu. Biz mi Moon Serpents'teydikte guildler birleşmişt, yoksa Anatolian'daydıkta o guildle miş birleştik orası çok açık değil hafızada. Yaşlandık tabi yaş 30 oldu idare ediver :D... Bu arada sevrerin ilk rank 14ü Gnome Rogue değil miydi ya? Adını hatırlamıyorum ama Ercan abi ikinciydi diye kalmış aklımda.. Neyse birinci olsun napalım, dedim ya hafıza gidip geliyor :D he dogru hatırladım bak sw de toplantı yapmıstık sız moon daydınız :) benımde yaş oldu 31 o zamanlar yeni evli sayılırdım şimdi 2 yaşında kızım var :) Sizide bekleriz SoTC ye... guildi açtık da karakterleri transfer etmeye başlıyoruz yavas yavas 15 gunum kaldı transfer için.. Öncelikle eski kadroyu toparlayalım toparlayabildiğimiz kadar ondan sonra ihtiyaç gördüğümüz classlara alım yapıcaz. şimdi sadece eski SoTC lilerde öncelik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ok kolay gelsin size o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ediz abime selamlar... cloak of firemaw lı rogların korkulu rüyasıydı!!! :D /sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bende bi ara guildeydim sanırımda sonra ne oldu hatırlamıyorum ,askerlik filan girmişti araya sanırsam. selamlar sewgiler başarılar : ) tiwele / arvil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 oppala said: bende bi ara guildeydim sanırımda sonra ne oldu hatırlamıyorum ,askerlik filan girmişti araya sanırsam. selamlar sewgiler başarılar : ) tiwele / arvil evet tiwele yi hatırlıyorum druid di yanlıs hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Wayne said: ediz abime selamlar... cloak of firemaw lı rogların korkulu rüyasıydı!!! :D /sky sanada selam sky :) :))) o eskidendi simdi rog deli bisi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 oppala said: bende bi ara guildeydim sanırımda sonra ne oldu hatırlamıyorum ,askerlik filan girmişti araya sanırsam. selamlar sewgiler başarılar : ) tiwele / arvil selam tiwele nende hatirliyorum seni cok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 evet resto druud : ) daha sonra askere giderken bi rog arkadaşa devretmiştim. dönüşte de armağan 'ın ( moonfaced ) druuidini aldım. hala onla kasıyorum frostmane'de : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 bende varim Kürşad (mustang, lokman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Forme said: bende varim Kürşad (mustang, lokman) SoTC liler dökülmeye başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 WoW'un WoW olduğu zamanlarda oynamıştık beraber oyunu.Hayatımın en eğlenceli günleriydi ve muhteşem bi oyunculuk tecrübesiydi hakketen.Oyunu bıraktıktan sonra hep özledim o ortamı ama geri dönüş mümkünatı yoktu ne yazıkki.Zaten sanırım karakterimden de kimseye hayır gelmedi sonra...:) Ne oynayana ne oynatana.Yolunuz açık olsun SOTC.Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Rogue Nahlin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ediz1 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 arezd said: WoW'un WoW olduğu zamanlarda oynamıştık beraber oyunu.Hayatımın en eğlenceli günleriydi ve muhteşem bi oyunculuk tecrübesiydi hakketen.Oyunu bıraktıktan sonra hep özledim o ortamı ama geri dönüş mümkünatı yoktu ne yazıkki.Zaten sanırım karakterimden de kimseye hayır gelmedi sonra...:) Ne oynayana ne oynatana.Yolunuz açık olsun SOTC.Güzel haberlerinizi bekliyoruz.Rogue Nahlin. naber nahlin :) evet guzel gunlerdi ve guzel bir oyuncu grubuyduk eskiler yine toplanmaya calisiyoruz eger oynuyorsan yada oynamak istersen sende gelebilirsin :) SOTC cok iyi bir guilddi yne ayni guzelligi sagliyabiliriz diye dusunuyorum ama en guzeli eski oyuncularin SOTC icin guzel seyler yazmasi ve guzel anilara sahip olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rosebud Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 heno and evildave are both gay :D Bu arada sevgiler saygılar başarılar sylvannasta.yolunuz açık olsun. son olarak eu nun en izbe rogue u xsp'den gelior sıradaki parça;2.5k ambush is better >:D<;)B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Kursat'a sevgiler, cigarayada aynen :) Kolay gelsin, insallah guzel olur bu olusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Forme said: bende varim Kürşad (mustang, lokman) Amanın bu o, n'ayır, n'olamaz! Her düşen priest eşyası [Lokman item] idi. :D Saygılar, sevgiler, başarılar Vargath, dwarf priest Yaban, gnome rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bu arada arkadaşlar KEYHUSREV'in (Dwarf Warrior) selamı var hepinize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Bu arada servera girdimde oyunda kimse yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 EzerGecer said: Bu arada servera girdimde oyunda kimse yoktu? karakterleri daha yeni transfer ediyoruz 15 gune kadar herkez yerlesmis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 az gelin lag queue yapmayın serverda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xsp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 ya kimler var Nahlin pek gecinemezdik ama gelebiliyorsan gel abi :) Herkezi tekrar geri bekliyoruz ozellik MT mizi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xsp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Novalgin said: ŞŞŞŞ arkamdan kimler atıyor konusun bakayım döverim hepinizi arkamdan atmayın.CİGARA Verin trinketimi :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xsp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 oppala said: bende bi ara guildeydim sanırımda sonra ne oldu hatırlamıyorum ,askerlik filan girmişti araya sanırsam. selamlar sewgiler başarılar : ) tiwele / arvil Way tiwele senin druidi ben almıstım. Avukatız artık sanırım. Abi senide bekleriz oynucaksan gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xsp Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 rosebud said: heno and evildave are both gay :D Bu arada sevgiler saygılar başarılar sylvannasta.yolunuz açık olsun. son olarak eu nun en izbe rogue u xsp'den gelior sıradaki parça;2.5k ambush is better >:D<;)B) Len suat dünyanın en cirkin priesti sen hala yasıon mu olum. Kop gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2008 Vargath said: Forme said: bende varim Kürşad (mustang, lokman) Amanın bu o, n'ayır, n'olamaz! Her düşen priest eşyası [Lokman item] idi. :D Saygılar, sevgiler, başarılar Vargath, dwarf priest Yaban, gnome rogue sen hala off handi almadınmı lan noop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar